Laaseservice_bilSydsjællands-Låseservice
v/ Erik Max Nielsen
Ejlersvej 34E
4700 Næstved
Tlf. 55 72 48 62
mail@sydsj-laase.dk

Butikkens åbningstid er mandag-fredag kl. 7.30-9.00 eller efter aftale.

Låsesmede i to generationer
Har du nogensinde oplevet at låse dig selv ude, eller har du oplevet indbrud i dit hjem eller din virksomhed? Så er det tid at tilkalde en låsesmed.

Sydsjællands-Låseservice i Næstved blev etableret i 1975 af Svend-Aage Nielsen. Firmaet ejes i dag af hans søn Erik M. Nielsen, der overtog forretningen i sommeren 2000.

Sydsjællands-Låseservice er medlem af Dansk Låsesmede Forening og sikkerhedsgodkendt af alle førende danske forsikringsselskaber. I dag løser låsesmeden i Næstved dagligt sikringsopgaver af elektronisk og mekanisk art for såvel private som erhvervskunder.


lÃ¥seservice-600x395Sølvcertificeret Ruko-center

Det er ikke hvem som helst, der kan godkendes som et sølvcertificeret Ruko-center. For at blive certificeret, skal man over for Ruko kunne dokumentere, at låsefirmaet har et særdeles højt fagligt niveau, og at man som firma er i stand til at rådgive sine kunder om alle Rukos sikkerhedssystemer. Det kan man hos Sydsjællands-Låseservice, og den faglighed bruger firmaet i dag til dels at servicere erhvervsvirksomheder med totalløsninger til sikring af deres ejendomme og andre værdier, og dels til rådgivning af private kunder i forbindelse med deres anderledes sikringsbehov.

Kvalitet
Erik M. Nielsen og hans firma er bevidste om, at man skal levere et stykke arbejde af den højeste kvalitet til den enkelte kunde. Derfor har man været gennem en certificeringsproces, hvor Dansk Institut for Certificering har certificeret Sydsjællands-Låseservice efter ISO 9001:2008-standarden. Det giver kunderne en garanti og sikkerhed for, at det udførte arbejde er af den højeste kvalitet.

Elektroniske nøglekort
Sydsjællands-Låseservice er også certificeret som leverandør og servicepartner på Rukos Smartair nøglekortløsning, der er et enkelt, men meget alsidigt elektronisk låsesystem, som allerede bruges af mange virksomheder. Virksomheden kan med systemet helt undvære nøgler, og systemet har et smidigt administrationsmodul, hvor virksomheden smertefrit kan registrere medarbejdere og afmelde dem igen via computeren.


lÃ¥seservice2-458x330Undgå indbrud

Der bliver årligt begået op imod 40.000 indbrud i private danske hjem. En konsekvens af dette er, at flere forsikringsselskaber nu er begyndt at stille krav til deres kunders sikkerhedsniveau, hvis man vil være sikker på at få den fulde erstatning efter et indbrud. Dansk Låsesmed Forening har derfor udarbejdet en checkliste, man som husejer kan bruge til at kontrollere sin egen sikkerhed.

Kan du svare ja til alle spørgsmål på listen, opfylder din bolig SKAFOR’s gældende krav til optimal låsesikkerhed. Hvis du er i tvivl eller der er punkter, som ikke er opfyldt, bør du henvende dig til et autoriseret låsefirma. Hos Sydsjællands-Låseservice tilbyder man et gratis sikkerhedstjek og er altid til at træffe telefonisk på 55 72 48 62.