trivsel-og-velvære-dorteTrivsel og Velvære
v/ Dorte Hartvig Jensen
Møllevænget 12, Bistrup
4700 Næstved
Tlf. 40 56 44 45
dorte@trivselogvelvaere.dk

Trivsel og Velvære på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 08.00 – 17.00

Rideterapi mod stress
Dorte Hartvig Jensen er indehaver af klinikken Trivsel og Velvære. For at besøge Dorte, skal vi en smule bort fra alfarvej, for klinikken er placeret ved skoven Øverste Have vest for Næstved.

Det er et meget smukt område, og vores blik fanges naturligvis som det første af folden med de islandske heste. Dorte Hartvig Jensen holder meget af sine heste og benytter dem aktivt i arbejdet med sine klienter – en terapiform som vi kommer til at høre meget mere om.

Dorte er blandt andet uddannet stresscoach, og har som sådan en nysgerrig tilgang til, hvad der kan være baggrunden for den følelse af stress, som klienterne opsøger Dorte for at afhjælpe.

trivsel-og-velvære-600x338Hjælp til selvhjælp
Stress kan være smittefarlig. Så for at kunne være en effektiv coach, må Dorte Hartvig Jensen sørge for ikke at blive smittet af de følelser, som hendes klienter ankommer med. Også her er hestene vigtige samarbejdspartnere, for de udstråler en stoisk ro og et ægte nærvær.

For at se hvad det hele drejer sig om, bør man møde de små, charmerende islandske heste. Det giver en helt speciel stemning, når en samtale foregår ude i folden, mens man står ganske tæt op af de nysgerrige dyr. Bare det at være tæt ved hestene, føle deres tillid, mærke deres kropsvarme og tillade sig selv at stole 100% på et andet levende væsen, er tilfredsstillende og ofte en grænseoverskridende, men helende oplevelse.

Den rideterapi, som inddragelsen af hestene betegnes, vil ofte virke positivt på symptomer som
• angst
• stress
• depression
• ADHD
• lavt selvværd
• manglende lederskab
trivsel-og-velvære1-300x200Dorte er uddannet psykomotorisk terapeut og stresscoach, og hun kombinerer rideterapien med afspændingsbehandling og ergonomisk rådgivning i sit arbejde.

Hun har haft sin klinik i Sydsjællands landlige omgivelser siden 2008, og hun finder ind til sit nærvær i nuet og sin egen balance gennem at være i nærkontakt med den omgivende natur. Dortes erfaring er, at rideterapi ikke “kun” afstresser, men også hjælper klienterne på vej til bedre lederskab, selvværd og selvtillid, ro og balance samt koncentration.

Besøg Dortes blog
Dorte Hartvig Jensen deler meget gerne ud af sin store erfaring med psykomotorisk terapi, rideterapi, mindfulness og de øvrige metoder, som hun har i sin faglige værktøjskasse. Hun tilbyder foredrag, kurser og workshops i personlig udvikling. Desuden driver Dorte en velbesøgt blog. 

Via hjemmesiden kan du kontakte Dorte og abonnere på hendes nyhedsbrev.

sølvpartner

Del på sociale medier