Foto: ABW

Massør Jørgen Mortensen
Møllegade 7C
4700 Næstved
Tlf. 22 39 89 30

Åbningstid
Efter aftale

Fysiurgisk klinik i Næstved
Trænger du til at øge din smidighed, stimulere kredsløbet, forbedre din muskelbalance og aktivere immunsystemet, så skal du gøre dig selv den tjeneste at bestille en fysiurgisk massage. Det gælder også, hvis du har muskelsmerter – typisk i ryg og skuldre, arme og ben. Massage giver kroppen bedre mulighed for at skille sig af med affaldsstofferne, hvilket giver større mobilitet i muskler og led.

Jørgen Mortensen tilbyder en dybdegående fysiurgisk massage i klinikken i Næstved. Jørgen Mortensen har mange trofaste kunder, og derfor kan det være svært at få en tid nu og her. Normalt er det muligt at få en tid i løbet af 14 dage, men ring også hvis du har et akut problem, for du kan jo være heldig!

Hjælp mod myoser
Ved overbelastning af musklen dannes ømme punkter – de såkaldte myoser. Myosen medfører ophobning af affaldsstoffer, der igen medvirker til nedsat blodgennemstrømning, som kan medføre lokal iltmangel. Herved udvikles en betændelsestilstand, som dels giver smerter, dels kan føre andre problemer med sig, hvis ikke den behandles.

Fysiurgisk massage fjerner effektivt affaldsstoffer, som har ophobet sig i vævet. Behandlingen øger tilførslen af blod og næring til cellerne, og stofskiftet forbedres. Kroppens egenskaber til at hele sig selv aktiveres, så man lettere kan bekæmpe toksiner og bakterier.

Til dig der træner eller arbejder hårdt
Massør Jørgen Mortensen har kunder i alle aldersgrupper. Uanset om du vil have løst et konkret problem eller bare generelt øge dit velvære, kan du kontakte Jørgen. Han behandler såvel mennesker, der har brug for smertelindring, som ambitiøse idrætsfolk, der vil optimere deres præstationer.

Restitutionstiden er den tid, kroppen bruger på at genopbygge de muskler, sener og ledbånd, man slider på, når man træner. Jo kortere restitutionsperioden er, jo hurtigere kan man genoptage sin træning. Får du massage efter træning, restituerer du hurtigere. Jørgen har typisk lange kundeforhold, hvor han giver forebyggende massage, så kroppen holdes i topform.

Som massør har Jørgen Mortensen en stor forståelse af menneskets anatomi og fysiologi. Jørgen Mortensen kan også hjælpe med arbejdsskader, musearm, rygsmerter, skuldersmerter, nakkesmerter mv.

Han leverer en effektiv massage, der godt kan mærkes, og som ikke umiddelbart kan sammenlignes med den mere overfladiske velværemassage. Trykket lægges dog altid i overensstemmelse med klientens følsomhed.

Psykisk velvære
Massage øger i høj grad dit fysiske velbefindende, men også det psykiske. En god massør kan reducere spændinger, tristhed og træthed, kort sagt give klienten mere energi i hverdagen. Lider du af hovedpine, kan massage også hjælpe dig ved at løsne op for spændinger.

Mange moderne mennesker lever en stressfyldt tilværelse. Det kan være vanskeligt eller umuligt på kort sigt at fjerne de elementer, der stresser. Jævnlig massage kan være en “quick-fix”, der gør det muligt i længere tid at brænde lyset i begge ender uden at blive syg. Det kan give det overskud, der skal til, for at foretage de nødvendige, mere grundlæggende ændringer i livsstilen.


sølvpartner