Karbech Mindful Life

Omøvej 6A
4700 Næstved
tlf. 21 36 94 40
naestved@karbech.dk

Åbningstider: 
Alle dage 6.45-20.30

Følg Karbech Mindful Life på Facebook.

Bliv medlem hos Karbech Mindful Life.

En mindful pause i en hektisk hverdag
Karbech Mindful Life er en oase i en hektisk hverdag – et mindfulness-center, hvor du kan komme og finde ro og overskud gennem yoga, meditation og ikke mindst mindfulness.

Centret blev grundlagt i 2016 og er allerede blevet en kærkommen pause for mange, som nyder at komme i Karbech Mindful Lifes indbydende og hyggelige lokaler.

Centrets store lyse sal danner ramme for både holdundervisning og workshops, mens det hyggelige cafeområde indbyder til at slappe af og nyde en kop lækker økologisk te eller skøn kaffe. Her er også et lille udvalg af yoga- og meditationsudstyr, som du kan købe. 

Alle kan være med
Karbech Mindful Life tilbyder et varieret udvalg af hold, hvor alle kan være med.

Prøv fx en stilhedsmeditation, hvor du nænsomt bliver guidet ind og ud af stilheden eller start dagen med Mindful Yoga, hvor du vækker kroppen blidt med stræk og gør kroppen klar til at møde dagen med det der er.

Udover forskellige former for yoga og meditationer tilbyder centret også Body SDS og Qi Gong. Børn er meget velkomne i centret, hvor de bl.a. kan gå til børneyoga og mindfulness for teens.

Om fredagen kan du deltage i hyggeligt samvær ved arrangementerne Musik & Nærvær. Og mindst én gang om måneden holder Karbech Mindful Life workshop.

Se holdene og læs mere om de øvrige aktiviteter.

Vær dit fantastiske dig
En af de ting, de lægger størst vægt på i centret, er, at du tager dig tid til at være til stede og mærke efter. At du slipper tanker om, at du skal præstere eller være på en bestemt måde.

Som centret skriver på hjemmesiden:

“Vi vil gerne invitere dig til at parkere den indre dommer, kritiker og stræber udenfor. Her skal du nemlig ikke præstere, stramme dig an, eller pukle. Vi inviterer dig til bare at være dit fantastiske dig.”

Medlemskab
Der er to former for medlemskab i Karbech Mindful Life. Med et Full Circle medlemskab får du fri adgang til alle faste klasser og til mindst én workshop om måneden.

Regner du kun med at komme 3-4 gange om måneden, kan du få et Circle medlemskab, der giver dig 50% rabat på de faste klasser og halv pris på én workshop om måneden.

Uanset hvilket medlemskab du vælger, har du som udgangspunkt fri adgang til fredagenes Musik & Nærvær, ligesom du får 10% medlemsrabat på varer i butikken.

Du er naturligvis også velkommen til blot at tilmelde dig hold uden at være medlem.

Bliv medlem.

sølvpartner

Del på sociale medier