fruens fodplejeFruens Fodpleje
v/ Charlotte M. Mørch
Kildegårdsvej 37
4684 Holmegaard
Tlf. 20 62 33 44

Tidsbestilling
Mandag – fredag kl. 9-11

Fruens Fodpleje udfører forudbestilte behandlinger på hverdage imellem kl. 11 og kl. 16 eller efter aftale.

Sunde fødder
Vores fødder skal bære os rundt hele livet, så de har nogle gange brug for ekstra pleje. Det får de hos Fruens Fodpleje, en hyggelig og moderne klinik, der tilbyder alle former for fodbehandling.

Her møder du lægeeksamineret klinisk fodplejer Charlotte Mørch, der klarer alle former for fodproblemer. Hvis du bare gerne vil forkæle dine fødder, er du også velkommen på fodklinikken i Holmegaard.
fodplejer-charlotte-moerch
Klinikken har hjemme i ”stalden” på en af Fensmarks få tilbageblevne gamle gårde. På det idylliske sted driver Charlotte og hendes mand Bed & Breakfast, der året rundt tager imod glade gæster fra nær og fjern.

Charlotte har 40 års erfaring med unge, ældre, syge eller handicappede, bl.a. som aftenvagt i Røjleparken. I 2014 besluttede hun sig for at specialisere sig i fodpleje og velvære og tog i 2015 eksamen som klinisk fodplejer.

Sommerfødder
Du behøver ikke at have fodproblemer for at blive kunde hos Fruens Fodpleje. Her kommer alle, som ønsker velplejede fødder. Sommer er højsæson, da fødderne skal vises frem i sandaler, og det kræver glatte hæle, fugtet hud og klippede negle – og måske en frisk farve på tæerne.

Du kan vælge at forkæle én, du holder af, med et gavekort til fodbehandling.

En almindelig fodbehandling omfatter fodskyl, omhyggelig negleklip, oprensning af negle, behandling af fortykkede negle, beskæring af hård hud og fjernelse af eventuelle ligtorne. Behandlingen afsluttes med en let fodmassage med lækker creme, og du får gode råd om sko og pleje af dine fødder. Du kan vælge at blive behandlet i klinikken i Holmegaard eller hjemme hos dig.

Fodproblemer
En kompliceret fodbehandling varer typisk 60 min. Den omfatter alt det almindelige, men dertil kommer behandling af specifikke problemer med hud og negle. Hælrevner, ligtorne og diverse hudsygdomme behandles.

Du kan også vælge kun at få behandlet et specifikt område på foden, f.eks. en ligtorn eller hælrevne.

Nedgroede negle er et stort problem, som kan blive meget værre, hvis ikke det behandles hurtigt. Det kan forebygges og afhjælpes med en bøjle, der bliver sat på neglen, hvorpå den løfter neglen ud til sin naturlige position.

Diabetespatienter har behov for hyppige fodbehandlinger, der mindsker risikoen for problemer med følesanserne og blodcirkulationen. Behandlingerne gør, at eventuelle sår og betændelser heler hurtigere.

Kontakt Fruens Fodpleje

sølvpartner

Del på sociale medier