Bliv sund og slank

v/ Sisse Berntsen
Tlf. 27 51 43 09
[email protected]

Følg Bliv sund og slank på Facebook

Åbningstider
Der er slankecafe for fortsættere mandag aften.

Slankehold:
tirsdag: eftermiddag og aften
onsdag: eftermiddag og aften
torsdag: aften

Find oplysninger om hvornår næste hold starter.

Har du besluttet dig for at tabe dig?
Kostvejleder Sisse Berntsen har gjort det nemt for dig at tage fat på en sundere livsstil. Hendes hold er for dig, der gerne vil tabe dig og have et sundere liv. Samtidig vil du også arbejde på at slippe af med uhensigtsmæssige vaner, sukkerafhængighed og få mere struktur på dine spisemønstre.

Slankeforløbene er baseret på en kombination af Lene Hanssons principper og Sisse Berntsens egne erfaringer omkring vægttab. Den viden hun fået om blandt andet kroppens biologi, kost og psyke gennem sin uddannelse giver hende en solid basis for hjælpe dig.

Hvis du booker tid på et af Sisse Berntsen gratis introduktionsmøder, har du mulighed for at møde hende og høre mere om hendes tilgang til en sund livsstil. Du vil også finde ud af, hvordan hun kan hjælpe lige netop dig.

Book en tid her – og tag det første skridt mod et sundere liv.

En livsstilsændring, der virker
Er du træt af at bukserne strammer, træt af at dunke dig selv oven i hovedet efter endnu en mislykket kur eller træt af hele tiden at udskyde projektet. Sisse Berntsen kan berolige dig med, at hvis du kender til dette, er du ikke alene.

På et slankehold hos Bliv sund og slank vil du finde støtte fra Sisse og de øvrige deltagere.

“Her er du aldrig alene – du har et helt hold af medsammensvorne i trygge og hyggelige rammer, og jeg glæder mig til at hjælpe dig. Jeg har i løbet af de seneste år haft den store fornøjelse at hjælpe over 200 mænd og kvinder til en slankere og sundere livsstil,” fortæller Sisse Berntsen.

“Jeg kan også hjælpe dig,” fortsætter Sisse. “Jeg siger ikke, at det er nemt, men ved hjælp af enkle principper, fælles hjælp, støtte og inspiration fra mig og de andre på holdet kan det lykkes.”

Ingen fanatisme og strenge regler
Hos Bliv sund og slank finder du ingen fanatisme, strenge regler og dårlig samvittighed, i stedet vil I sammen – step by step – arbejde jer sikkert i mål.

Sisse Berntsen er af den holdning, at det ikke skal være så besværligt at leve sundt. Sund mad skal smage godt og fungere i en hverdag, hvor der måske også er andre familiemedlemmer.

“Vi er ikke ens – og det er ikke det samme der virker for os alle – derfor kalder jeg mine hold for “Slankehold med plads til individuel vejledning”. Jeg glæder mig til at hjælpe og støtte dig på din vej,” slutter Sisse.

“Den bedste måde at tabe sig på”
Sisse Berntsen får mange roser med på vejen af sine tidligere klienter:

“Det er simpelthen den bedste måde at tabe sig på! Holdet støtter og motiverer en helt enormt. Derudover sørger Sisse for at det altid er en god oplevelse at komme hos hende, ligemeget om vægten sige plus eller minus.” – Rasmus

“Sisse er helt unik i sin personlighed – sød, trøster, opmuntrer og vejleder på en respektfuld måde, så hvis du vil kostomlægge med vægttab implicit, så kan Sisse varmt anbefales ….” – Trunde

Se flere rosende ord her.

sølvpartner