SR Multiservice ApS
Hovedvejen 46
4733 Tappernøje
Tlf. 24 89 13 13
info@sr-multiservice.dk

Følg SR Multiservice på Facebook

Telefonstider
Mandag-fredag kl. 08.00 – 17.00

Professionel rengøring
Igennem en årrække er der skudt en lang række forskellige virksomheder op, der tilbyder at udføre rengøring til både erhverv og private. Hvis man tror, at rengøring er en enkel opgave, så tager man fejl. Der findes mange forskellige former for ydelser i rengøringsbranchen. Mange kunder efterspørger f.eks. en meget skånsom form for rengøring eller rengøring af følsomme arealer. Hos SR Multiservice  i Tappernøje læser man grundigt på lektien, før der gives et tilbud på en specialopgave.

SR Multiservice har et personale med en baggrund, som tæller over 25 års kundeservice inden for professionel rengøring og andre opgaver for offentlige og private virksomheder såvel som i private hjem. Således har SR Multiservice opbygget en bred og værdifuld baggrund og erfaring både på rengøringsområdet og omkring de øvrige arbejdsområder, som kunderne tilbydes

Kvalitet og sikkerhed
Det betyder heldigvis, at der bliver længere og længere imellem de henvendelser, hvor SR Multiservice skal ud og søge supplerende information. Men i tvivlstilfælde bliver alt omkring valg af rengøringsmidler, udstyr og andet holdt kritisk op mod den opgave, der skal løses. Intet bliver overladt til tilfældighederne, hverken omkring rengøringsopgaverne eller de andre opgaver, som kunderne har et ønske om skal løses. Der må nemlig aldrig kunne sættes spørgsmålstegn ved hverken kvaliteten af det udførte arbejde eller sikkerheden – både hvad angår kundens ejendom og medarbejdernes arbejdsmiljø.

Et veluddannet personale er ét og alt
SR Multiservice er ikke kun den trofaste samarbejdspartner, når der skal gøres rent. Virksomheden på Hovedgaden i Tappernøje, som ligger få minutters kørsel fra Motorvej E47 mellem Rønnede og Vordingborg, har et veluddannet og erfarent personale, som altid har muligheden for at give kunderne tilbud på en lang række forskellige tjenesteydelser. Her kan blandt andet nævnes:

Inden for rengøring ud over almindelig rengøring:
• Butiksrengøring
• Kontorrengøring
• Industrirengøring
• Lagerrengøring
• Hovedrengøring samt specialopgaver efter aftale

Der tilbydes løsning af opgaver i forbindelse med den kommunale Fritvalgsordning

• Tømning af huse og lejligheder
• Gartner- og havepasningsopgaver
• Vinduespudsning
• Snerydning
• Ejendomsservice

Få et uforpligtende tilbud
Det er sjældent, at SR Multiservice giver et tilbud til en kunde alene efter en telefonsamtale eller en kort snak. Naturligvis er der opgaver, som er så generelle, at et uforpligtende tilbud let kan gives. Men når der gives tilbud på industri- eller virksomhedsrengøring, rengøring af lagre, haller og lignende eller kontorrengøring, bliver alle enkeltheder og detaljer gennemgået sammen med kunden før, der regnes på timer og priser.

Det er vigtigt for SR Multiservice, at kunden føler sig 100% tryg ved, at prisen holder, ikke blot i hverdagen, men også indeholder mulighed for fleksibilitet. Der kan opstå forhold som vandskader eller andre former for uforudsete uheld, hvor kunden skal kunne være sikker på, at det rengøringsfirma, som kender bygninger og lokaler, også kan træde til, når det uforudsete sker.

I disse tilfælde har det altid vist sig, at det er en stor fordel, at man har drøftet mulighederne på forhånd, og at der i tilbuddet er taget stilling til, hvor meget og hvornår SR Multiservice skal kunne træde til.

Kontakt derfor trygt SR Multiservice via hjemmesiden eller på ovenstående telefonnummer og få en god snak – det betaler sig!

sølvpartner

Del på sociale medier