Sara Telte ApS
46 32 37 54
info@saratelte.dk

Følg Sara Telte på Facebook 
Følg Sara Telte på LinkedIn 
Følg Sara Telte på YouTube 

De bedste rammer om din fest
Det kan være vanskeligt at finde velegnede lokaler til den store fest – til overkommelige priser. Så er teltudlejning en god løsning. Det er mange muligheder for teltudlejning i dag, fra den stilrene pagode, der kræver vindstille vejr, til det kæmpestore event-telt, der kan rumme en hel balsal og ikke blæser omkuld. Sara Telte leverer telte af alle typer til erhvervskunder og private kunder i Næstved.

Udover prisen har teltudlejning den store fordel, at du har mulighed for at holde din fest i flotte naturlige omgivelser i en park eller en have.

Alle typer telte
Sara Teltes store sortiment gør at du kan finde lige den type du har brug for. Fra lageret midt på Sjælland leverer Sara Telte de bedste og billigste gennemprøvede telte til kunderne. De kunder der ønsker noget ekstra, kan få en skræddersyet løsning til den helt særlige begivenhed. Sara Telte leverer løsningen med en vejledning til opsætning, og de kan selvfølgelig også sætte det hele op for dig for – hurtigt og effektivt. De kan selvsagt også tage det ned og pakke det sammen for dig, når begivenheden er veloverstået.

Sara Telte er en teltudlejningsvirksomhed med 20 års erfaring, og de har i dag en størrelse og en knowhow, der har gjort dem uafhængige af underleverandører. Sara Telte er nemlig selvforsynende med både presenninger og stålkonstruktioner, ligesom de har en teltvask-afdeling, så teltene bliver så gode som nye, klar til den næste fest.

Hele festpakken

Du kan bestille hele teltpakken, hvor alt tilbehør såsom bestik, borde og belysning kan lejes, så du som kunde slipper for at have fat i en lang række forskellige leverandører.

På Sara Teltes hjemmeside kan du læse mere om de forskellige ydelser, der omfatter rammerne om din fest, samt få et uforpligtende tilbud på realiseringen af dine ideer. På Sara Teltes Facebookside kan du også hente inspiration til de mange forskellige telt-løsninger som firmaet kan levere til Næstved.

Kontakt Sara Telte

sølvpartner