RSM Reklamebureauet Sjællandske Medier
Dania 38, 2. sal
4700 Næstved
72 45 11 00

Det første og det bedste
RSM eller Reklamebureauet Sjællandske Medier kan hjælpe dig med alt i reklamefaget, herunder tryksager, kommunikationsstrategier, print af dagblade og ugeaviser, outdoor skiltning, grafisk produktion og videreformidling. RSM holder til i Næstved, og du er altid meget velkommen til enten at give dem et besøg eller et opkald.

Reklamebureaet i Næstved stræber efter af være det første – og bedste – valg for lokale og regionale, når der skal bruges ressourcer indenfor markedsføring. Det er samtidig et mål for RSM at være tæt på dig, således at du føler dig som en del af processen. RSM er en del af Sjællandske Medier A/S og indfinder sig selvsagt i den kreative del af det sjællandske mediehus.

Medarbejdere med noget i bagagen
I RSM møder du en lille, men meget erfaren gruppe af medarbejdere. Her menes erfaring inden for medie- og bureaubranchen – men så sandelig også stor erfaring inden for kommercielt salg. Denne bagage bruges, både når medarbejderne stilles overfor almindelige og kendte arbejdsopgaver, som når de takler atypiske udfordringer. Så uanset om du har brug for traditionel eller utraditionel markedsføring, kan de hjælpe dig hos RSM.

Historien om den gode historie
Reklamebureauet Sjællandske Medier (RSM) og dets egen historie kan spores helt tilbage til år 1919. Dengang var det først med Svend Holst i spidsen og sidenhen både hans søn og barnebarn. I dag er det ikke længere så almindeligt direkte at overdrage firmaet til den næste generation, hvor arvtageren i nærmest bogstaveligste forstand har stået på skuldrene af sin forgænger. Familien har altid haft godt styr på deres arbejdsområde, og RSM er den dag i dag et fuldt integreret reklamebureau – med rødder langt tilbage i tiden.

Få 2 timer
Hos RSM tilbyder de dig som kunde et uforpligtende 2-timers møde over en kop kaffe. Til mødet har du mulighed for at få et større guidet indblik i markedsføringsverdenen. Dette sker ved, at RSM forsøger at kigge ind i netop din virksomhed og den specifikke situation, du står overfor.

Du kan kontakte RSM for mere information på 72 45 11 00 eller læse endnu mere på hjemmesiden.

Kontakt RSM

sølvpartner