RN Entreprenør Aps
Autoriseret kloakmester
Suså Landevej 137
4171 Glumsø
70 22 54 58
info@rn-entreprenoer.dk

Dit naturlige valg i Næstved og omegn
I Glumsø midt på Sjælland ligger RN Entreprenør Aps med Rune Nielsen i spidsen. Placeringen i Glumsø giver en fordel i forhold til at servicere det meste af Sjælland, herunder selvfølgelig kunderne i Næstved.

Firmaet sætter en ære i at udføre jobbet med høj kvalitet og serviceniveau med aflevering til aftalt tid og pris. De løser opgaver indenfor kloakering, jord og beton, belægning og anlægsgartneri, vognmandskørsel samt snerydning og ejendomsservice.

Firmaet udfører alle typer af kloakservice og har stor erfaring indenfor alle typer kloaksystemer, kloakserviceopgaver og spildevandsrensning. RN Entreprenør Aps kan være med hele vejen fra planlægningsfasen og projektering til anmeldelse til din tekniske forvaltning samt udførelse og afslutning.

Sikring mod oversvømmelser
Danmark har de senere år oplevet flere vejrekstremer både i forhold til varme, vind og regn med mange rekorder. I forhold til nedbør har vi de seneste år set flere og flere stormfloder med oversvømmelser af hele boligkvarterer til følge. RN Entreprenør Aps kan hjælpe dig med at forebygge fugt- og vandskader ved anlæg af omfangsdræn og montering af avancerede og effektive højvandlukkere og tilbageløbsstop.

Spar mange penge på vandregningen
Regnvandsanlæg er en fællesbetegnelse for et system der opsamler regnvand i en tank og giver dig mulig for at bruge vandet til f.eks. havevanding, tøjvask og toiletskyl. Regnvandsanlægget består af en ”buffertank” til opsamling og filtrering af regnvandet samt en pumpe og styreenhed, der placeres inde i huset. Ønsker du at bruge regnvand til toiletskyld og tøjvask kræves en særlig VVS rørføring i huset.

De kontante fordele er til at få øje på i form af gratis regnvand fremfor postevand og dyr vandafledning. Regnvand er kalkfrit, og det kræver derfor mindre sæbe at vaske tøjet. Dermed gør du også naturen en tjeneste.

Er du træt af kolde fødder og træk i gulvhøjde?
RN Entreprenør Aps udfører fundament- og sokkelarbejde på en lang række forskellige bygningstyper. Firmaet forestår alt indenfor kloak, jord og beton som hoved- eller underentreprenør i samarbejde med solide, mangeårige samarbejdspartnere bestående af bl.a. murere, tømrere, vvs’ere og elektrikere.

Lad RN Entreprenør Aps hjælpe dig med et ny betongulv med indbygget varme eller renovering eller ombygning af badeværelset. RN Entreprenør har lang og solid erfaring med projektering, så bygherren kan være tryg ved, at opgaven løses professionelt og leveres til tiden og prisen.

Anlæg af haver, træfældning og stubfræsning
RN Entreprenør Aps har lang erfaring indenfor haveservice og anlæg af haver og kan hyres til hele eller dele af opgaven på grunden.

Firmaet tilbyder lægning af fliser og belægningssten, græs og rullegræs, jordarbejde og dræning, træfældning, stubfræsning og rodfræsning m.m.

Vognmandskørsel og snerydning
Entreprenøren i Glumsø råder over en store og specialiseret vogn- og maskinpark, idet transport af materialer er en vigtig del af forretningen. Firmaet samarbejder med lokale murermestre, tømrere, brolæggere og anlægsgartnere i Næstvedområdet om levering af materialer og bortskaffelse. Som privat kunde kan du f.eks. bestille levering af stabilgrus til den nye terrasse eller bortkørsel af bygningsaffald.

Når vinteren bringer sneen til Næstved og omegn, står RN Entreprenør Aps også klar til at snerydde vejen og salte. Selv de hårdeste vintre kan firmaet klare og leverer med høj service, hvilket aftalen med Vejdirektoratet vidner om. Der stilles høje krav til responstid og udstyr.

Kontakt RN Entreprenør

premiumpartner