vindueNødholm Rengøring I/S
Nødholmsvej 39
4171 Glumsø
Tlf. 50 55 66 16 eller 29 46 09 11

Nyvaskede vinduer
Vi bliver i almindelighed glade, når solen skinner. Men når solens stråler rammer snavsede vinduer, er det som om hver eneste støvkorn forstørres. Et helt rum kan se usoigneret ud, hvis vinduerne ikke poleres med jævne mellemrum. Desværre er vinduespolering en af boligejerens mest tidskrævende arbejdsopgaver, og derfor kan det stærkt anbefales at outsource den del af husarbejdet til professionelle. Så har du også sikkerhed for at det bliver gjort til perfektion.

Nødholm Rengøring udfører vinduespolering for private. Derudover har virksomheden i Glumsø specialiseret sig i trappevask og erhvervsrengøring.

Rene trapper
Trappeopgange er det mest befærdede område i et byggeri, og kræver således regelmæssig og omhyggelig afrensning. Oppefra og ned, trin for trin, vaskes trapper og gelændere med stor grundighed af medarbejderne hos Nødholm Rengøring. De klarer alle former for trapper for både private, boligselskaber og virksomheder.

banner nh renProfessionel kvalitetsrengøring
Nødholm Rengøring udfører rengøring for store og små virksomheder i alle brancher. Er du butiksindehaver eller fabriksejer kan du få hjælp til den daglige rengøring. Har du brug for, at kontorlandskabet med jævne mellemrum bliver rengjort og papirkurvene tømt, kan Nødholm Rengøring også træde til. Firmaet i Glumsø kan også hjælpe institutioner med rengøringen.

Nogle rengøringsopgaver skal løses dagligt, andre ugentligt, månedligt eller kvartalsvist. Ring og få en dialog om dine rengøringsbehov, som kan danne baggrund for en fast aftale med de intervaller, der giver dig en god og omkostningseffektiv løsning. Nødholm Rengøring lytter til dine ønsker og følger løbende op på, om du er tilfreds med deres erhvervsrengøring.

Når Nødholm Rengøring udarbejder et tilbud på erhvervsrengøring, sker det altid på basis af en grundig behovsafdækning, så du får den helt rigtige rengøring. Nogle gange vil det være nødvendigt at besigtige opgaven, inden der indgås en aftale. Andre gange er der tale om en rutinepræget opgave, der kan klarlægges over telefonen.

Ring for et uforpligtende tilbud på tlf. 5055 6616 eller 2946 0911.

sølvpartner

Del på sociale medier