as polering2AS Polering og Rengøring
Tlf.: 42 64 04 84
Mail: info@as-polering.dk

AS Polering på Facebook

Kvalitet, stabilitet og tillid
Står du og skal have pudset vinduer, eller trænger boligen og/eller virksomheden til en hovedrengøring, kan AS Polering og Rengøring i Næstved klare det for dig. AS Polering og Rengøring lægger i al deres arbejde vægt på tre centrale mærkesager; kvalitet, stabilitet og tillid. Disse tre faktorer ligger til grund for arbejdsgangen i vinduespudsningen og ikke mindst rengøringen, hvor dine behov som kunde altid er i fokus.

Det vigtigste er, at du som kunde er tilfreds, hvilket gør, at en opgave for AS Polering og Rengøring aldrig er helt færdig, før at det bedste resultat er opnået.

as polering”Vi kan hjælpe med alt indenfor vinduespudsning og rengøring”
I forhold til vinduespudsning og -polering tilbyder firmaet at udføre indvendig og udvendig vinduespudsning, afvask af vindueskarme, afrensning af glas for eksempelvis klistermærker samt afrensning efter en håndværker.

AS Polering og Rengøring tilbyder endvidere rengøring, hvor du kan bestille enkelte aftaler fra gang til gang eller indgå en fast rengøringsaftale, hvilket også gør sig gældende for vinduespudsning. Ydelserne, som firmaet tilbyder, kan enten kombineres i en samlet aftale, således at du i en omgang kan få pudset dine vinduer og gjort hovedrent, eller du kan bestille dem separat.

Vinduespudsning og rengøring tilbydes både til private og erhverv, og vil du høre mere om tilbud og ydelser, kan du kontakte AS Polering og Rengøring eller besøge hjemmesiden, hvor du kan læse mere om eksempelvis priser.

Der er noget om snakken…
Facebook skriver en glad kunde: “Ja der er noget om snakken der står AS Polering i nakken – de kan bare det der. Første klasses service, høflige servicefolk og dygtige til deres arbejde. Jeg taler på manges vegne i et område i Herlufmagle – vi er så tilfredse.”