Partnerpolering

Tlf. 29 84 29 81
halvpris@partnerpolering.dk

Følg Partnerpolering på Facebook.
Følg AlgePartner på Facebook.

Foto: Partnerpolering

Professionelle og grundige
Partnerpolering er en kvalitetsbevidst virksomhed, der udfører vinduespolering i Næstved. Deres mangeårige erfaring inden for faget sikrer, at udførelsen af både store og små opgaver sker med stor professionalisme og grundighed. Samtidig gør de en dyd ud af altid at overholde de aftaler, der er blevet indgået.

Partnerpolering har kunder over hele Sjælland og Falster og udfører vinduespolering i både beboelsesejendomme og villaer. Virksomheden er naturligvis bevidst om sit miljømæssige ansvar og bruger derfor kun miljørigtig sæbe. De benytter desuden ikke klorblegede vaskeklude.

Partnerpolering er en del af vinduespoleringsnetværket Få Pudset, der gør det nemt for dig at finde en dygtig vinduespudser i Næstved.

Få en fast aftale til konkurrencedygtige priser
Vil du gerne sikre dig flotte vinduer året rundt, kan Partnerpolerings abonnementsaftaler til private være en løsning. Ved at holde dine vinduer rene med faste intervaller, er det muligt for dem at give dig en bedre pris i forhold til enkeltstående opgaver.

Partnerpolerings hjemmeside kan du hurtigt og nemt beregne hvad en vinduespudsning i dit hjem vil koste. Firmaet tilbyder yderst konkurrencedygtige priser, der kun forbedres af, at du vælger at indgå en fast aftale med dem.

“Super tilfreds”
På både Facebook og på Trustpilot er det tydeligt, at Partnerpolerings kunder er meget tilfredse med det arbejde, som firmaet udfører:

“Jeg kan kun sige: Jeg er super tilfreds.”  – Alice Pedersen på Trustpilot.

“Super gode tilbud og fornuftige priser. Ingen skjulte gebyr og søde arbejdsmænd som kommer ud.” – Marianne på Trustpilot.

“Hurtig udrykning (aftale mandag og polering tirsdag) med fremragende resultat!” – Martin Kofoed på Facebook.

Foto: AlgePartner

Kombiner vinduespolering med algebehandling og fliserens
I samarbejde med søsterfirmaet AlgePartner kan Partnerpolering tilbyde en kærkommen mulighed for at kombinere algebehandling og fliserens med efterfølgende vinduespudsning.

På den måde undgår du – som det ellers ofte kan være tilfældet – at dine vinduer bliver skæmmede af kalk efter behandlingerne.

AlgePartner rykker selvfølgelig også ud, hvis du blot ønsker at få foretaget en algebehandling eller rensning af dine fliser.

Få et godt tilbud hos AlgePartner på tlf. 29 84 29 81 eller send en mail på post@alge-partner.dk. De lægger også ofte gode tilbud ud på AlgePartners facebookside.
sølvpartner