MrPerfect.dk LED pærer og spots
shop@mrperfect.dk
71 99 99 37 (hverdage 9-15)

Følg MrPerfect på Facebook

Følg MrPerfect på Twitter

Følg MrPerfect på Pinterest

Smarte LED pærer
Google vil meget mere end levere oplysning på internettet, også lysnettet er den amerikanske techgigant kommet ind på via konceptet Google Home. Det har ført til udvikling af nye billige Google Home pærer og tilbehør, som du kan styre via din mobiltelefon. Techgiganterne vil gerne gøre det så nemt som muligt for helt almindelige mennesker at få gavn af de nyeste teknologier, f.eks. ved at man kan tænde og slukke lyset ved at tale til teknologien.

Google Home pærer kom til Danmark med dansk stemmestyring i starten af 2019, og MrPerfect, som er en af Danmarks største forhandlere af LED pærer og spots, fik derfor straks de nye varer på hylderne. Med Google Home pærer kan du også styre belysningen af dit hjem eller din arbejdsplads, når du ikke er hjemme. Det kan selvsagt afskrække en potentiel indbrudstyv, men du kan også sikre at der er lyst op, inden du ankommer, så du ikke skal låse døren op i mørke.

Der er sket meget på få år
LED pærer og spots har således på ganske få år grundlæggende forandret den branche, der beskæftiger sig med lamper. Oprindeligt blev LED pærer og spots brugt i eksempelvis fjernbetjeninger og generelt som indikatorer i elapparater. Med årene skulle LED pærer og spots blive stadig mere eftertragtede erstatninger til både glødepærer og halogenpærer, da de kan anvendes i både retningsbestemte og ikke-retningsbestemte lyskilder.

Lys Emitterende Diode
Betegnelsen LED er en forkortelse for Lys Emitterende Diode, som er en elektronisk komponent, der udsender synligt eller infrarødt lys, når den gennemstrømmes af elektricitet. LED pærer og spots fremhæves ofte for deres lave energiforbrug, når man sammenligner med den gamle lysteknologi. Men LED pærer og spots udmærker sig også ved at vare længere samt tænde og slukke hurtigere. De er både mindre i størrelsen og mere robuste end de gamle pærer og skaber derfor grobund for utallige småforbedringer og helt nye opfindelser, der kræver lys.

Bestil i dag og få lys i morgen
MrPerfect er en dansk webshop med speciale i LED pærer og spots – og en af Danmarks billigste. Faktisk har MrPerfect.dk prisgaranti på alle de populære pærer og spots, samt LED projektører.

MrPerfect.dk har eget lager i Danmark og dag-til dag levering ved bestilling inden kl. 15.30. Du får fri fragt af LED pærer spots til Næstved ved køb over 500 kr.

Blandt MrPerfect’s kunder er både virksomheder og private, som med 21 dages fuld returret trygt kan handle i den omfattende webshop. Har du brug for vejledning i vældet af muligheder, sidder erfarne medarbejdere klar ved telefonen og indbakken.

sølvpartner