Mobilcoaching
v/ Christina Dybbøl Nielsen
20462720
Kontakt@mobilcoaching.dk

Følg Mobilcoaching på Facebook

Har du brug for at spørge en klog?
At gå til coach handler om at få adgang til det, du inderst inde godt ved. Du er eksperten i dit eget liv, men derfor kan det stadig være godt at ”spørge en klog”, nærmere bestemt en coach. En coach kan hjælpe dig med at blive bevidst om, hvilke ønsker du har om forandring, og hvordan du når i mål med at skabe de forandringer.

Hos Mobilcoaching møder du Christina Dybbøl Nielsen, der både er certificeret coach og certificeret stresscoach i Næstved. Derudover er hun uddannet indenfor ledelse og landbrug og har arbejdserfaring indenfor lager, landbrug og servicefag. Christina er god til at stille dig de spørgsmål, der skal til, for at du selv finder svaret på, hvad der forhindrer dig i at nå dine drømme, og hvad der omvendt skal til for at nå dem. Mobilcoaching er en kørende service, som tilbyder coaching i folks eget hjem eller på arbejdspladsen – på hele Sjælland. Mobilcoaching kommer til dig, ikke omvendt. På den måde skal du ikke indregne transporttid og kan modtage coachingen i kendte omgivelser.

Det du ønsker dig
Noget af det første, du finder ind til i en session hos Mobilcoaching er hvilke mål, du ønsker at arbejde på.
Du behøver ikke være ulykkelig for at gå til coach, men omvendt er det heller ingen hindring. Coaching er ikke terapi, men i nogle tilfælde kan den være lige så virksom. Coaching handler om at tage ansvar for sit liv og være bevidst om at få det bedste ud af det.

Uanset om du er født under en heldig stjerne eller er ramt af livet, vil du som de fleste mennesker have områder, du ønsker at ændre til det bedre. Det kan være du føler, du er kommet langt væk fra dig selv og ønsker at blive bedre til at lytte mere til dig selv. Er du stresset på dit job, vil du måske gerne blive bedre til at prioritere dine arbejdsopgaver, eller klarlægge hvad der taler for, at du bliver i dit nuværende job eller finder et nyt. Det kan også være, du ønsker at fremme din karriere i en bestemt retning eller få mere tid til en hobby eller familien. De mål, du sætter dig, kan både omhandle ydre vilkår i dit liv og ting, der foregår inde i dig; eksempelvis et behov for at finde mere ro i en bestemt situation. Coaching tager udgangspunkt i dine ønsker, du har her og nu og arbejder fremadrettet derudfra.

Din mentale skov
Hos Mobilcoaching støder du måske på begrebet din mentale skov, som med sine stier og forgreninger er et symbol på din hjerne; dine tankeprocesser, rutiner og blindgyder. De store stier svarer til dine vante rutiner; de veje du tager uden at tænke så meget over det. Under coachingen ser du på, hvilke rutiner, der støtter dig, og hvilke rutiner, der begrænser dig. I samme billede kan man tale om, at der findes mindre stier i skoven, som du måske skulle udforske mere; alternative måder at tænke og handle på. Du bliver måske spurgt om, hvornår du sidst havde succes med at gøre noget anderledes end du plejer, og sammen kan I udforske, hvilke nye måder du kan tænke og handle på, for at du kommer derhen, hvor du gerne vil hen.

En livgivende forandring
Hvis du bliver ved med at gøre det samme, du altid har gjort, får du ikke et nyt resultat. Vi kan alle sidde fast i nogle negative tankemønstre. En coaching hos Mobilcoaching kan give dig fornyet motivation og skærpe dit drive og din tro på, at du kan lykkes med det, du arbejder på. Mobilcoaching hjælper dig med at lære dig selv bedre at kende og se dit eget værd på en ny måde.

sølvpartner