Millea kropsterapi
v/ Mille Andersen
Kildegårdsvej 6, Fensmark
4684 Holmegaard
28495524
klinik@milleakropsterapi.dk

Følg Millea kropsterapi på Facebook

Kropsterapi i Fensmark
I 2021, midt i en usikker tid med coronarestriktioner, krævede det en vis portion mod at springe ud som selvstændig. Mille Andersen gjorde det, først på deltid og siden på fuldtid. Hun åbnede klinik i eget lokale, hvor klienterne siden har booket tid i en lind strøm. For Mille tilbyder noget, som mange har brug for i en krisetid, hvor stress nemt kan bide sig fast og give store skader på krop og sjæl. Mille Andersen er nemlig uddannet Totum kropsterapeut og kan som sådan behandle både fysiske og psykiske problemstillinger gennem pulserende massage, akupressur, zoneterapi og fokus på åndedrættet.

Afslappet og afspændt
”Jeg glæder mig til at møde dig på min briks, hvor behandlingen vil efterlade din krop afslappet og afspændt,” fortæller Mille, der siden åbningen har udvidet klinikkens ydelser med bl.a. japansk lifting – et naturligt ansigtsløft uden kosmetiske indgreb.

Det er således ikke et krav til klienterne, at de har stressdiagnoser eller traumer i bagagen – det er helt ok bare at have brug for en god massage eller ansigtsbehandling. Men traumeterapien er Mille Andersens hjertebarn, og klienterne kommer til Holmegaard med stress, tankemylder, katastrofetanker, stærk uro, livskriser og mange andre alvorlige problemer, som kan være eller blive invaliderende, hvis ikke man søger hjælp.

Indre Barn Traumeterapeut
Mille Andersen er i gang med at tilføje Indre Barn Traumeterapeut uddannelsen til sit CV.

”Jeg har allerede fået en dybere selvforståelse af at lære om karakterstrukturer og glæder mig til at implementere det mere i mine behandlinger og ikke mindst, stifte endnu dybere bekendtskab med indre barn terapien,” fortæller Mille, der startede på den supplerende uddannelse i foråret 2022.

”Jeg ved fra kropsterapeut kollegaer hvor begejstrede de er for, hvad traumeterapien går ved behandlingerne og kan slet ikke vente på at møde jer på briksen, med min nye viden,” tilføjer hun.

Så har du en krop, der skal lande fra en ubehagelig stresstilstand? Eller en tæt relation med mange svigt, der skal bearbejdes? En enkel indre barn rejse kan løsne din krop på en helt ny måde, og der skal ikke mange behandlinger til, før dit nervesystem responderer positivt.

Super dygtig 
Milles klienter reponderer også positivt på behandlingerne på klinikkens Facebookside. Vi citerer her et lille udvalg:

”Mille er virkelig dygtig og har en særlig evne i at finde lige præcis de punkter, der kræver en særlig opmærksomhed” – Helle

”Mille er super dygtig, og jeg følte mig tryg og afslappet i hendes hænder. Jeg er selv fysioterapeut og healer, og det Mille kan, det er unikt på hendes måde” – Christian

”Kan kun anbefale Mille. Det har hjulpet mig efter første gang. Glæder mig til næste gang” – Rene

”Fantastisk behandling med forskellige muligheder! Mille er super dygtig, og god til at fortælle og forklare undervejs i behandlingen. Så dejligt med den nye energi, man kommer ud med” – Fie

Millea kropsterapi er som regel fuldt booket, så bestil tid i god tid. På Facebooksiden kan du se om der skulle opstå ledige tider pga. afbud – så gælder det om at slå til med det samme.

sølvpartner