Mick Johansen Photography
Wesselsvej 12
4700 Næstved
30102238 / 42424816

Følg Mick Johansen på Facebook og Instagram

Kontakt Mick Johannes på mail 

Portrætter i studiet eller naturen
Fotograf Mick Johansen har specialiseret sig i portrætter og familiebilleder. Skal du bruge en fotograf til bryllup, konfirmation eller fødselsdag, så ring eller skriv og få et godt tilbud. Mick Johansen tager portrætter af babyer, børn og voksne eller hele familien. Han har et lille fotostudie, men bruger lige så ofte Næstveds pragtfulde natur som kulisse til portrætter.

”Udover studiet har jeg portabelt studieudstyr så jeg kan tage studiebilleder nærmest hvor som helst – f.eks. hjemme hos kunden. Men selvom de klassiske studiebilleder er nydelige, kan jeg dog selv langt bedre lide at komme ud i naturen og benytte de smukke farver vores årstider byder på,” fortæller han, der også er dronecertificeret fotograf, så han kan tage billeder fra luften. 

Billeder af din begivenhed
Mick Johansen foreviger events for både privatpersoner og virksomheder. Har du brug for billeddækning af din virksomheds jubilæumsreception, jeres bryllup, barnedåb eller konfirmation, sikrer Mick dig billeder i topkvalitet. Har du brug for medarbejderportrætter til din virksomheds hjemmeside eller tryksager, får du også et godt tilbud fra fotografen, som hører hjemme i Næstved, men gerne løser opgaver på hele Sjælland. Og han kører også gerne over broen hvis transporten er indeholdt i betalingen.

Flotte fotos til sociale medier
Opblomstringen af sociale medier som facebook, instagram og linkedin har skabt et nyt behov for fotografier, for hvem vil ikke gerne præsentere sig bedst muligt online til brug i jobsøgning og personlig branding i det hele taget? Mange af os har også en hjemmeside, der fungerer som virtuelt visitkort.

Har du behov for en billedserie, som du kan bruge til at optimere dine online profiler, så kontakt Mick Johansen. Du får foto i flere genrer og med forskellige stemninger, som således kan bruges i forskellige private og professionelle sammenhænge. Mick har ofte en kreativ vinkel på billederne, som bliver unikke og personlige, og du får meget at vælge imellem, så du i ro og mag kan finde dine favoritter.

Brug Mick!
Fotografens egen Facebook flyder over med positive kommentarer fra glade kunder, og vi citerer her et lille udpluk:

”Vi havde fornøjelsen af Mick til vores bryllup. Han var professionel hele vejen igennem – god til, at fornemme hvordan vi ønskede vores billeder. Vi har modtaget de smukkeste billeder” – Malene

”Det var en helt igennem fantastisk oplevelse at have Mick med som fotograf på vores store dag! Behagelig og professionel, gode ideer og fifs undervejs samt fantastiske billeder” – Mia

”Mick har vi brugt flere gange til både portræt, bryllup, barnedåb mm. – og hans photobooth – den er sjov. Brug Mick! I får gode billeder, og han er fantastisk” – Peter

På Mick Johansens hjemmeside kan du se smagsprøver på hans fotografier. 

Mick Johansen – selvportræt

sølvpartner