Maglemølle A/S
Maglemølle 25, 1.
4700 Næstved
Tlf. 55736699
kontakt@maglemoelle.dk

Ring direkte på tlf. 40389737 eller 53819126 for spørgsmål om lokaleleje.

Følg Maglemølle på Facebook

Maglemølle A/S har plads til din virksomhed
Hos Maglemølle A/S får virksomheder adgang til lejemål i en historisk industriel ramme få hundrede meter fra Næstved Centrum og med nem adgang til omfartsvejen. Det gamle fabriksområde har i dag 200 forskellige lejemål og er blevet hjemsted for et stigende antal virksomheder siden etableringen i 1995.

I året 2019 huser Maglemølle ca. 180 lejere indenfor forskellige brancher. Maglemølle A/S leverer en professionel service og skaber rammen omkring et pulserende erhvervsmiljø med gode rum og plads til at vokse.

Forskellige lokaletyper til attraktive priser
Her finder du kontorlejemål i størrelser fra 20-75 m2, lagerplads i tørre og frostfri haller, der kan tilpasses og indrettes efter behov.

Endelig egner de eksisterende bygninger sig godt til mange forskellige håndværks- og industrivirksomheder. Blandt de allerede etablerede brancher på Maglemølle er bl.a., let industri, håndværk og service- og grossistvirksomheder. Der er bl.a. et erhvervskøkken på 100 m2 til lejere indenfor catering eller anden madtilberedning. Den lette adgang er sikret, så du kan køre helt ind til de forskellige lejemål, og alle lejemål kan aflåses.

Plads til store arrangementer i Maglemølle Storhallen
Storhallen på Nygårdsvej benyttes af egnens fodboldklubber, men har kapacitet til endnu mere. Som kunde hos Maglemølle A/S får man adgang til hallen, som f.eks. kan bruges til kunde- eller medarbejderarrangementer.

Historien kort
Den gamle Magle Mølle Papirfabrik åbnede i 1875 med produktion af tapet- og avispapir. I 1909 var det en af de største papirfabrikker i Europa, som producerede papir til mange forskellige formål. Halvdelen af alt papir i Danmark kom herfra.

Den internationale konkurrence var stor, og i 1936-38 oprettede Byrådet i Næstved og De forenede Papirfabrikker en helt ny havn med kajområde til Ny Maglemølle med helt nye store papirmaskiner og direkte levering af råvarer til kajen.

I 1971 fik fabrikken sit oprindelige navn, Magle Mølle Papirfabrik, tilbage. Papirproduktionen lukkede ned i 2012. I dag har den gamle fabrik fået nyt liv og fungerer som en attraktiv ramme for driftige virksomheder.

premiumpartner