LD-Consulting
v/ Lars Damsgaard
Figenvej 134
4700 Næstved
61 22 68 90
lars.damsgaard@ld-consulting.dk

En effektiv vej til at acceptere dig selv
Vi lever på en måde, hvor mange af os desværre stiller for store krav både til os selv, vores liv og vores omgivelser. En stor del af hverdagen er fyldt med spekulationer om, hvordan vi kan ændre det ene og det andet for at opfylde de utroligt mange krav som vi selv og andre stiller til os.

Mange af os tror, at hvis bare vi kan ”fixe vores fejl”, vil vi være i stand til at leve op til kravene. Og så tænker vi måske, at løsningen er at søge professionel hjælp til at ændre på den, vi er. For når vi ikke opnår dét, som vi kræver af os selv, må der vel være noget galt med os. Der må jo være en fejl et sted i os, som vi skal have rettet.

Når vi taler med Lars Damsgaard i telefonen eller under et møde med ham i hans lokaler i Næstved, overraskes vi måske ved at blive mødt med det svar fra ham, at ”der er ikke nogen fejl med dig eller i dig!” Overraskelsen bliver i første omgang måske endnu større, når Lars påstår, at den hjælp, han som coach og terapeut som udgangspunkt kan tilbyde dig, ikke er at fjerne, korrigere eller ændre noget i dig. For lider du af stress, angst eller depression, har du sandsynligvis kontaktet ham som professionel og erfaren livscoach for at få de ting, der plager dig, fixet eller repareret.

Metoden kaldes ACT eller ”Acceptance and Commitment Therapy”
Lars Damsgaard vil forklare dig at du, ved at lade ham gå sammen med dig et stykke på livets vej, kan få støtte til selv at bearbejde det, du slås med enten som ”bump på vejen” eller de store udfordringer i din hverdag. Han vil samtidig give dig hele baggrunden for, at du ikke er dine problemer, men at du ved at acceptere den person, du virkelig er, kan revidere netop den måde at se dig selv på. Lars kan på en god og effektiv måde vise dig den kæmpestore forskel på at have problemer at slås med og selv at være problemet.

Metoden ACT, som Lars tilbyder, er på trods af ordet terapi egentlig ikke en terapiform, som dem vi kender fra mange andre behandlingsformer. Når I sammen indleder et stresscoachforløb i Næstved, er jeres fælles mål først at få adskilt diagnoser og problemer i hverdagen fra den person, du egentlig er. Alt det, du har med i livets rygsæk, og som helt sikkert tynger dig voldsomt, kan netop sammenlignes med en bagage, du slæber rundt på. Bagagen er set på denne måde, jo netop ikke en del af den person, som du er. Og vejen frem er at acceptere dette faktum.

Rygsækken, du bærer på, kan lettes eller tømmes
Når Lars Damsgaard i forløbet hjælper dig med at tømme noget af rygsækken, eller du bliver overbevist om, at det er muligt både at tage rygsækken af og på, så bliver det meget enklere for dig at tale om og til de udfordringer, du slæber rundt på.

ACT er en anerkendt metode, som er udviklet gennem en årrække, og som har vist sig særdeles effektiv til at fjerne alvorlige tilstande som stress og angst.

Stress og angst er i alvorlige tilfælde skyld i sygemeldinger, som kræver både professionel og ofte langvarig behandling. Kan man mærke stresssymptomer eller har oplevet panikangst, er det vigtigt ikke at tænke, at det går vel over af sig selv. Det vil være meget mere fornuftigt at lytte til det, som din krop og dit sind forsøger at fortælle dig om det, du mærker.

Støtte for grupper og enkeltpersoner
Lars er ejer af LD-Consulting. Som uddannet psykoterapeut og stresscoach med mange års erfaring fra erhvervslivet og som personlig samarbejdspartner har han mulighed for at være en del af et udviklingsforløb for dig. Da han har egne klinikker på adresser i Næstved og Roskilde, er det let at kontakte ham og aftale et møde i trygge rammer.

Lars har over 25 års erfaring som leder i erhvervslivet, og som coach og gestaltterapeut har han muligheden for at være med på din rejse frem mod at få lettet noget af den bagage, som har fulgt dig, og som helt sikkert har belastet vandringen i hverdagen.

Når du opnår den accept, der ligger i ikke at se udfordringerne som en del af dig selv, men som noget, du har med dig, vil en ny vej helt sikkert åbne sig. Så kan den blive banet frem mod nye, spændende mål og oplevelser. Og det kan pege mod en fremtid, hvor du ikke stiller urimelige krav til dig selv, og hvor du kan arbejde på at leve og opleve det pragtfulde liv, som er lige præcis dér, hvor du er her og nu.

sølvpartner