badL-Work
V/ Andrius Nargelas
Lille Valmosevej 3
4160 Herlufmagle
l.work.andrius@gmail.com
Tlf. 41 12 24 06

Handymanden i Herlufmagle
Alle husejere har noget, der trænger til at blive ordnet, inde og ude. Har man fuldtidsarbejde og/eller småbørn kan det være vanskeligt at nå det hele. Hverdagen drukner i det daglige gøremål, og i weekenderne når man sjældent mere end at gøre rent.

L-Work løser både små og store opgaver i hus og have, så du og din familie får frigjort tid til hygge. Andrius Nargelas kører i Næstved og omegn. Kontakt ham på telefon eller mail og få et uforpligtende tilbud.

Man hand with roller painting 4Opfriskning af husets rum

Trænger stuen eller et værelse til en opfriskning, kan du få malet eller tapetseret. L-Work sikrer, at vægge bliver grundigt spartlet, og at underlaget i det hele taget er klargjort, så resultatet bliver perfekt.

Har du fundet et nyt køkken, kan L-Work sætte det op. Måske kan du nøjes med at skifte låger, skuffer og bordpladen og genbruge resten?

L-Work kan også hjælpe med gulvlægning, lofter, lister, paneler mv. Hylder og indbyggede møbler, samling af møbler samt opsætning af lamper er også blandt de opgaver firmaet løser.

Har du brug for hjælp til en grundig oprydning, f.eks. af et dødsbo, skal du også give L-Work et kald.

children's room interiorNy rumfordeling
Skal der mere drastiske ændringer i dit hjem, kan L-Work hjælpe med at etablere nye skillevægge eller nedbryde eksisterende vægge. En ny rumfordeling kan være nødvendigt ved familieforøgelser. Det er praktisk at hvert barn har deres eget værelser, og en skillevæg kan således gøre boligen meget mere anvendelig.

Er børnene flyttet hjemmefra, kan det omvendt være en god idé at rive nogle vægge ned. Mange gamle huse er indrettet med små mørke rum. Bryder man nogle vægge ned, får man ofte mere funktionelle rum med et helt andet smukt lysindfald.

Tømrerarbejde
I etplanshuse løser L-Work opgaver som udskiftning, montering og rensning af tagrender og udskiftning og montering af nye vinduer.

Har du brug for at få renoveret en gammel terrasse eller lagt en ny, kan du også få et godt tilbud. L-Work bygger terrasser i både træ og fliser.

Handymanden i Herlufmagle opfører også udhuse som carporte, skure osv. samt plankeværker, stakitter, havelåger mv. af træ. Skal du have bygget et gyngestativ eller en pergola, kan du også få hjælp til det.

Klargøring til salg
Skal du sælge din bolig, er der typisk en række sager, som enten skal monteres, udskiftes eller repareres. Din ejendomsmægler vil anbefale, at du får det ordnet, inden salget opstartes – dels for at lette salget, dels for at øge salgsprisen.