Klinik Mynte
V/ Anneh-Mynte Schannong
H C Lumbyes Vej 123
4700 Næstved
28193552
kontakt@klinik-mynte.dk

Følg Klinik Mynte på Facebook og Instagram

En god kropsfølelse hos en dygtig terapeut
Har du svært ved at komme ud af sengen om morgenen? Føler du at du mangler energi i løbet af dagen? Har du vanskeligt ved at holde vægten? Det kan skyldes hormonelle ubalancer, og der er heldigvis hjælp at hente lige her i Næstved.

Anneh-Mynte Schannong har 12 års erfaring med alternativ behandling, ikke mindst akupunktur. Hun brænder for at hjælpe sine klienter til forbedret livskvalitet og har gennem tiden opbygget stor erfaring med både vestlige og kinesiske behandlinger. Hun har været i kontakt med rundt regnet 20.000 klienter – et erfaringsgrundlag der gør, at hun hurtigt kan finde præcis de blokeringer du går rundt med.

Komplementær hormonterapi
Specialet er komplementær hormonterapi, der er et forløb på otte personlige sessioner med en varighed af halvanden til to timer. Når du besøger Klinik Mynte første gang udarbejdes din journal og derefter tilrettelægges diverse test igennem Nordic Lab, kostguides samt kosttilskud og urter. I forløbet lærer du også afstresningsteknikker og får rådgivning om søvnmønstre, motion, frisk luft og selvomsorg. Hvert forløb er unikt tilpasset den enkelte klient, da ingen mennesker er helt ens. 

Lider du af stress, kropssmerter, træthed, søvnmangel, fordøjelsesproblemer, problemer med dit immunforsvar, chok og traumer, kan du også få hjælp hos Klinik Mynte i Næstved. Du kan booke tid til bl.a. akupunktur, fysiurgisk massage og zoneterapi. Anneh-Mynte Schannong har som komplementær hormonterapeut et arsenal af effektive redskaber til at hjælpe dig med at løse dine specifikke udfordringer. Alle behandlingerne åbner kroppens egne processer, og støtter kroppen i at opnår balance igen.

En ny og bedre balance
Når vi bliver ældre kan det blive sværere at holde en sund vægt – kostplaner der virkede tidligere, virker ikke længere. Det kan også være nødvendigt at ændre motionsvaner.

”Mine klienter bliver ofte overraskede, når jeg forklarer, at løsningen på deres symptomer ikke kan findes ved at tælle kalorier eller klokke kilometer på løbebåndet, men ved at lære at tale hormonernes sprog,” fortæller Anneh-Mynte Schannong, der understreger at man ikke kan opnå ægte sundhed uden at opnå hormonel sundhed og balance. Det sker i behandlingen i Klinik Mynte ved at arbejde med både krop og sind.

”Din intuition fortæller dig din sandhed. Flowet og din rytme findes allerede, når du overgiver dig selv til livets ekstreme rytme. Her finder du den balance du søger. Den hormonelle balance er din ekstreme rytme i din krop. Progesteron og østrogen er hinandens yin og yang og dybt afhængig af hinanden og livets rytme. Balance imellem dem holder din krops energi, din Qi og hjernekemi i harmoni. Det er din katalysator for dit stofskifte og hjælper sindet til, ikke at bruge for meget af din Qi (livsenergien),” forklarer Anneh-Mynte Schannong.

Klienterne siger
”Jeg havde rigtigt ondt i ryggen og fik en behandling med akupunktur, massage og zoneterapi. Der blev også sat plaster på ryggen og det støttede rigtigt godt. Efter denne behandling havde jeg det meget bedre og var oprigtigt forbavset over hvor meget en behandling kunne hjælpe mig” – Diana

“Jeg har brugt Anneh-Mynte i mange år som behandler, og hun er ikke mindre end fantastisk. Hun kan så mange teknikker og er SÅ dygtig til at løse “problemer” i kroppen at man næsten tror det er løgn. Hun kan kun få de bedste anbefalinger herfra” – Christine

“Kan varmt anbefale Klinik Mynte. Anneh-Mynte er utrolig dygtig samtidig med der er en behagelig og tryg stemning i klinikken” – Michelle

“Findes simpelthen ikke bedre. Hun kan trylle med de hænder” – Maj-Britt

sølvpartner