KJ Negle
Stadionvej 5
4700 Næstved
28 29 06 75
kjnegle@outlook.dk

Følg KJ Negle på Facebook og Instagram

Lær at lave skønne negle
Det der i gamle dage var kendt som manicure er i dag en kunstform med mange teknikker og tendenser. Mange kvinders smag går for tiden i retning af halvlange mandelformede negle, som både kan prydes med klar lak, ensfarvet neglelak eller med den fineste nailart. Kun fantasien sætter grænser, siger man, men det er jo ikke helt rigtigt, for mangel på tekniske færdigheder kan hurtigt sætte en stopper for drømmen om den perfekte manicure.

De mange kvinder, der ønsker mere end korte naturlige negle, søger derfor hjælp hos negleteknikere i saloner over hele landet, og de negleteknikere bliver bl.a. uddannet i Næstved. KJ Negle har sit navn efter indehaver Katerina Jørgensen, der er Certificeret International Emmi-nail underviser. Hun hjælper kvinder til succes med korrekt og holdbar negleteknik ved 1:1 undervisning, online kurser og 1-årig negleteknikeruddannelse.

Ny eller garvet i neglefaget?
Uanset om du driver en klinik eller bare laver negle på hobby-niveau, bør du tage negleteknikeruddannelsen i Næstved. Her er du sikret en stærk faglig uddannelse, som opfylder betingelserne for titlen International Negletekniker ved Emmi-Nail.

”På uddannelsen er du i centrum, og du lærer at arbejde selvstændigt og yde varierende neglebehandlinger med korrekt, skånsom og holdbar teknik,” fortæller Katerina Jørgensen, der indbyder til årets sidste uddannelse i september.

Uddannelsen egner sig både til øvede teknikere og nye i neglefaget.

“Jeg har mange dygtige, garvede på uddannelsen som f.eks. drømmer om at starte selvstændig efter mange år som hobbyist,” siger Katerina.

Specialteknikker
Er du erfaren negletekniker, kan du ydermere bestille eneundervisning, som er skræddersyet til dine ønsker. Uanset om du har ambitioner om at finpudse eller lære nye teknikker, kan Katerina sammensætte det perfekte program til dig. 

Basis negleteknik er et gennemprøvet program, hvor formålet er at optimere alt grundlæggende viden. Valgfri undervisning er perfekt til dig, som ønsker at udvikle dine tekniske færdigheder og specialteknikker såsom babyboomer, ombré, french reverse, elfil, fileteknik mv.

”Den fedeste online workshop”
På KJ Negles Facebookside kan du se en masse anmeldelser fra tilfredse kursister. Vi citerer her et lille udpluk:

”Jeg har været til 3 online kurser hos KJ Negle og jeg har helt sikkert lært en masse på de kurser” – Svenhild

”Jeg har nu været på 3 workshops hos KJ Negle, og hold nu op hvor har jeg rykket mig i mit arbejde. KJ Negle er bestemt et sted hvor man føler sig velkommen, hørt, og forstået” – Natasha

”Havde den fedeste online workshop med kat! Virkelig dygtig! Meget god til at lære fra sig, give en god kritik og hjælpe en i den rigtig retning! samt er hun jo os en med lidt humor hvilke jo bare gjorde det hele lidt bedre” – Laila

”Jeg har lige været på 1:1 undervisning hos KJ Negle i Babyboomer, og hun fortjener ALT min ros! Hun er noget nær den bedste underviser man kan komme i nærheden af, når det handler om negle” – Simone

sølvpartner