JB Helpdesk
v/ Jon Barsøe
Figenvej 46C
4700 Næstved
81 26 82 25 eller 21 89 51 81
info@jbhelpdesk.dk

Følg JB Helpdesk på Facebook 

Hvis uheldet er ude, er JB Helpdesk nær
Vi er i vores hverdag omgivet af en sand vifte af digitale hjælpemidler, som vi for det første har stor glæde af, og for det andet er afhængige af. De fleste af os har oplevet, at computeren, mobiltelefonen eller tabletten har gjort os opmærksomme på, at den gerne vil have en pause, eller at den helt har opgivet at fungere. Og det sker jo altid (!) på det mest kritiske tidspunkt. Så er det, at gode råd normalt er dyre.

Men ikke nødvendigvis, for når et af de digitale apparater svigter, er det vigtigt at være forberedt. For vi ved jo – ligesom med at tage backup – at det vil være klogt at have telefonnummeret eller mailadressen til en person, der kan hjælpe, i baglommen eller i tasken. Ja, du kan jo ikke ringe til JB Helpdesk, hvis mobiltelefonen er gået helt i baglås! Men så har du forhåbentligt Jon Barsøes kontaktinformation noteret flere steder, så du kan kontakte ham på en anden måde. Jons spidskompetence er reparationer af computere hos dig, hvor end du bor i Næstved og omegn. 

Frygten for, at noget er i stykker, går tit fra en følelse af irritation til et skrigende behov for at blive hjulpet hurtigt – og det kan du hos JB Helpdesk. Som en af kunderne skriver: ”Super hurtig service. Skiftet min skærm på 30 min.” 

JB Helpdesk kan hjælpe
Jon Barsøe har konstrueret sin virksomheds sådan, at uanset hvilken type computer, du får problemer med, så er der hjælp at hente.

JB Helpdesk tilbyder reparation og opdatering hjemme hos dig, på arbejdspladsen eller andetsteds af

– Mobiltelefonen – både Android og Ipad. Større reparation indenfor 24 timer
Herunder hurtig skærmreparation. Hjemme hos dig tager det ofte under 30 minutter
– Tablet eller iPad – både systemvedligeholdelse og hardware
– Computer – igen uanset mærke

Alle reparationer er naturligvis afhængige af, om der skal skaffes reservedele hjem, men normalt har JB Helpdesk de nødvendige og altid originale dele hjemme.

Det er muligt at få problemet løst i dag
På JB Helpdesks hjemmeside eller via Facebooksiden kan du hurtigt booke en tid til en reparation, så du igen kan blive online. Og repræsenterer du en virksomhed, stor eller mindre, er det en god løsning at få oprettet en firmaaftale, så I står fremme i køen, når uheldet er ude.

Så husk at have mailadressen og telefonnummeret til JB Helpdesk klar, hvis nu uheldet er ude – bare for en sikkerheds skyld.


sølvpartner