vibes-malerfirma-200x1501Vibe’s Malerfirma 
Sømosevej 40
4293 Dianalund
Tlf. 40 26 19 10

Vibe’s Malerfirma på Facebook 

Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10.00-17.00
Lørdag kl. 10.00-12.30

Maler midt på Sjælland
Vibe’s Malerfirma udfører alle former for malerarbejde for både erhvervsdrivende, boligforeninger og private. Skal du have malet et helt hus eller bare et enkelt rum? Ingen opgaver er for små eller store for det erfarne malerfirma på Vestsjælland.

Har du en utraditionel maleropgave, må du heller ikke tøve med at kontakte Vibe’s Malerfirma. Malerne elsker udfordringer og er klar med kreative forslag til netop din maleropgave – helt uforpligtende.

Du får altid en rimelig pris. Kontakt firmaet for et uforpligtende tilbud. 

Du kan være sikker på, at håndværket er i orden, og at din ejendom og dit indbo bliver behandlet godt. Vibe’s Malerfirma er nemlig medlem af Danske Malermestres Garantiordning.

De kompetente malere løser opgaver i Næstved, Sorø, Stenlille, Ringsted, Holbæk, Slagelse, ja nærmest hele region Sjælland.

norsjo-malingI over 17 år har Vibe’s Malerfirma løst opgaver til alles tilfredshed. Trofaste kunder vender tilbage, og de fleste nye kunder kommer til på anbefaling. Det er således ikke dyre annoncer, men dygtige medarbejdere og tilfredse kunder, der holder liv i forretningen.

Vibe’s Malerfirma blev i 2004 overtaget af Malermester Frank Sander og rummer i dag 15 malere og 2 administrative medarbejdere.

Vil du selv svinge penslen, kan du hos Vibe’s Malerfirma købe kvalitetsmærket Nordsjö.

Læs mere her.