SteenMastrupAut. VVS Installatør
Steen Mastrup ApS
Glasmagervej 20A, Fensmark
4684 Holmegaard
Tlf. 55 54 71 14
steen@mastrupvvs.dk

Besøg Steen Mastrup VVS på Facebook 

Styr på vand og varme
Steen Mastrup VVS er en autoriseret VVS installatør, der henvender sig til både private, erhvervskunder og offentlige kunder. Firmaet i Fensmark bestræber sig på at levere en samlet og fremsynet VVS-løsning baseret på tillid og service.

Hver dag varetages mange små og store VVS-opgaver, hvilket sikrer stor erfaring og hurtig ekspedition. Problemer med vand, varme og stoppede afløb er ofte akutte, og Steen Mastrup VVS tilbyder således hjælp på alle tider af døgnet.

badarkitektenFlot og funktionelt bad
VVS-arbejdet er fundamentet, når et badeværelse skal bygges eller ombygges, men der skal mange andre specialister ind over, før resultatet er perfekt. Når du entrerer med Steen Mastrup VVS, kan du forvente en totalentreprise. De kompetencer, virksomheden ikke har i huset, skaffes via én af de faste samarbejdspartnere i lokalområdet. Du får dermed en fast kontaktperson, der leder byggeriet af dit nye badeværelse gennem alle de kritiske faser.

Den indledende fase er altid den mest kritiske. Det er her alle beslutninger skal tages – beslutninger som er dyre at gøre om. Hos Steen Mastrup VVS får du hjælp af en baddesigner, der har mange års erfaring med at indrette velfungerende badeværelser med wow-faktor. I samarbejde med dig og håndværksmesteren planlægger indretningsarkitekten dit baderum, så det passer til din bolig og dit budget.

steen mastrupEn mindre varmeregning
Steen Mastrup VVS har specialiseret sig i energioptimering. Der er omfattende besparelser at hente på energioptimering i forbindelse med nybyggeri og renovering, og VVS-firmaet har således oparbejdet massiv erfaring i installation, reparation og service af varmepumper, gaskedler og fjernvarmeanlæg.

Solide samarbejdspartnere
Steen Mastrup VVS takserer og udfører forsikringsskader for Topdanmark og Danske Forsikring.

Steen Mastrup VVS er medlem af TEKNIQ, arbejdsgiver- og erhvervsorganisationen for installationsbranchen og en del af Dansk Arbejdsgiverforening.

Virksomheden er endvidere en del af VVS Mester, som er en landsdækkende sammenslutning af autoriserede VVS-installatører. VVS Mester sørger bl.a. for løbende efteruddannelse af sine medlemmer, så de altid er opdateret med teknik, tendenser og lovgivning.

Kontakt Steen Mastrup VVS for et uforpligtende tilbud. 

logo steen mastrup

sølvpartner

Del på sociale medier