lb-doere-og-vinduer-landejeLB – Døre og Vinduer Aps
Saksholmsvej 26, Leestrup
4733 Tappernøje
Tlf: 56725614
E-mail: post@lassebach.dk

Åbningstider
Mandag-torsdag: 08:15-15:30
Fredag: 08:15-12:00

Dygtige og erfarne håndværkere
Er du på udkig efter nye døre eller vinduer til dit hus? Eller er du håndværker og mangler en dygtig leverandør? Så er LB – Døre og Vinduer det rette sted at kontakte. Her sikres kunden en professionel rådgivning, og samtidig får kunden en garanti for, at arbejdet udføres af håndværkere med ekspertise i netop produktion og montering af døre og vinduer.

Lasse Bach
Lasse Bach

Indehaver Lasse Bach tilbyder en totalløsning med rådgivning, opmåling, fremstilling og montering. Eller du kan vælge at bestille de ønskede elementer og selv stå for monteringen. LB – Døre og Vinduer har lang erfaring inden for sit fagområde, og virksomheden har haft egen dansk produktion siden 1985.

Kvalitetsbevidst produktion
Produktionen hos LB – Døre og Vinduer har kvalitet som omdrejningspunkt. I sin fremstilling af elementer, anvender virksomheden både nye og gamle metoder indenfor sit håndværk. For eksempel kan døre og vinduer produceres med eller uden fingersamlinger. Alt personale er desuden faguddannet og mestrer både buede og retvinklede former.

I produktionen anvender LB – Døre og Vinduer computerstyrede maskiner. På denne måde sikres du som kunde, at resultatet er så præcist som muligt, og at prisen holdes på det lavest mulige niveau – uden at det påvirker kvaliteten. Produktionen foregår på virksomhedens egen fabrik, og træet som benyttes er i forvejen kontrolleret af faglært personale. Træet imprægneres desuden med et miljøvenligt overfladebehandlingssystem.

lb-doere-og-vinduer-haragabAlle slags døre og vinduer
LB – Døre og Vinduer kan levere lige præcis den type døre  eller vinduer, som du er ude efter. Næsten alt kan produceres på virksomhedens egen fabrik: Facadedøre, dobbeltdøre, halvdøre, terrassedøre, tophængte vinduer, vendbare vinduer, gammeldags vinduer og så videre. LB – Døre og Vinduer bestræber sig på at imødekomme dine specifikke ønsker.

Måske ved du endnu ikke, hvilke døre eller vinduer du gerne vil have. Eller måske er du bare nysgerrig efter, at se hvilke løsninger andre har valgt. Uanset kan det anbefales at tage et kig og lade sig inspirere på LB – Døre og Vinduers hjemmeside. Her finder du et galleri af døre, vinduer og facader, produceret og monteret af LB – Døre og Vinduer.

Der er også mulighed for at se billeder af nogle af virksomhedens tidligere udstillede produkter. Her kan du finde eksempler på mellemdøre, facadedøre, terrassedøre og vinduer.

sølvpartner