ventilationKw. Montagen – Ventilation
Helgesvej 50
4160 Herlufmagle
Tlf.: 22740777
Mail: kw.montagen@gmail.com

Ventilationsarbejde fra Herlufmagle
I den hyggelige sydsjællandske by Herlufmagle ligger Kw. Montagen – Ventilation, som er en virksomhed, der tilbyder levering af ventilation samt reparationer heraf. Byen hører under Næstved Kommune, og med de kun 10 kilometers afstand til selve Næstved er Kw. Montagen – Ventilation placeret med et godt udgangspunkt for at køre rundt og arbejde med ventilation på hele Sydsjælland.

Hjælp til både store og små
Kw. Montagen – Ventilation har stor erfaring indenfor faget ventilation, hvilket kommer både private og erhverv til gode, da firmaet tilbyder ventilationsarbejde i privatboliger, virksomheder og offentlige institutioner.

Det daglige arbejde spænder bredt, for med den store ekspertise, som firmaet rummer, kan alle ventilationsopgaver løses. Kw. Montagen – Ventilation kan ordne de helt simple udsugningsanlæg for dig samt vedligeholde og reparere dem. Desuden klarer firmaet de mere komplicerede og avancerede industrianlæg med eksempelvis komplet styringsautomatik.

Kvalitet til fornuftige priser
En mærkesag for Kw. Montagen – Ventilation er altid at overholde aftaler med hensyn til tider og priser, hvilket påvirker det daglige arbejde, som er fleksibelt med henblik på at kunne matche hver enkelt kundes behov og ønsker. Kvaliteten på alle typer af ventilationsarbejde er i fokus, og selvom firmaet leverer, installerer og reparerer ventilationanlæg til fornuftige priser, er det aldrig på bekostning af kvaliteten.

Hvad enten du skal bruge et nyt ventilationsanlæg i din private bolig eller til din virksomhed eller blot skal have lavet en service- og reparationsaftale i forbindelse med din nuværende ventilation, står firmaet i Herlufmagle til rådighed.

Du kan kontakte firmaet på telefon eller mail for at få et uforpligtende tilbud eller blot for at høre mere om ventilationer, økonomi eller service.

sølvpartner