energi-og-boligvejledning-naestvedEnergi- & Boligvejledning
v/ Brian Henriksen
Østergade 14
4700 Næstved
Tlf. 40 85 63 28

Energi- & Boligvejledning på Facebook 

Ved alt om huse
Det er mange og meget forskelligartede opgaver, der løses af folkene hos Energi- & Boligvejledning. På én dag skal der eksempelvis føres byggetilsyn i en Københavnerlejlighed, som er under renovering, der skal holdes møde om byggeriet af et hus i Roskilde, og der skal skiftes døre og vinduer hos en boligforening i Stensved.

Firmaet, der startede i Vordingborg, kunne i oktober 2016 fejre åbningen af en ny afdeling på Østergade 14 i Næstved. Energi- & Boligvejledning samarbejder med lokale håndværkere og leverandører af materialer. På Østergade 14 kan du få præsenteret en række produkter, bl.a. varmepumper fra Electrolux, vinduer og døre fra Outrup og papiruld fra Papiruld Næstved.

brianHuskøb med ro i maven
Når vi køber hus, er det ofte den største investering, vi foretager gennem et helt liv, og det er naturligvis vigtigt at tænke sig rigtig godt om. Energi- & Boligvejledning kan hjælpe dig med at styre uden om de dårlige køb, og de erfarne vejledere kan hjælpe dig med at se mulighederne i en bygning. Beliggenhed er altafgørende, og måske kan du med små ændringer gøre et kedeligt hus til jeres drømmebolig?

Står du og skal sælge dit hus, kan Energi- & Boligvejledning ligeledes hjælpe dig. De kan gøre dit hus klar til salg, med henblik på at opnå den bedst mulige pris.

Hjælp til byggestyring
Alle der har været igennem en ombygning af deres hjem eller virksomhed ved, at det kan være en stressende affære. Forsinkelser, fejl, mangler, dårlig kommunikation skal helst undgås, for processen er rigelig svær uden uforudsete problemer.

De professionelle håndværkere hos Energi- & Boligvejledning sikrer en høj håndværksmæssig standard gennem hele dit byggeprojekt. De deltager i byggemøder, fører tilsyn, og sikrer at alt bliver som aftalt. Energi- & Boligvejledning kan også varetage myndighedstegninger og beregninger relateret hertil.

brian2Energioptimering
Energioptimering af boligen handler om to vigtige ting. Den ene kender de fleste af os indgående, nemlig at man kan spare mange penge ved at bruge mindre energi. Den anden er måske mindre kendt, men det er lige så vigtigt at pointere, at energiforbedringer af en bygning også øger komforten. Dertil skal lægges den glæde de fleste af os føler, når vi belaster miljøet mindst muligt.

Energivejlederne i Næstved giver dig et godt indblik i boligens stand, og demonstrerer hvad der skal til for mest effektivt at mindske energiforbruget og forbedre komforten.

Forbedring af din bolig
En bolig er aldrig helt perfekt, der er altid et eller andet der kunne være bedre, og det kan være svært at prioritere mellem de mange forskellige behov. Ønsker du at forbedre din bolig kan Energi- & Boligvejledning vurdere mulighederne og indhente tilbud på, hvad det vil koste. Det giver dig mulighed for at lægge en god plan for ombygningen.

Se en præsentation af Energi- & Boligvejledning og hvad de kan gøre for dig:

Kontakt Energi- og Boligvejledning

sølvpartner

Del på sociale medier