Forsikringsmægler Tina Olsen
Selvstændig forsikringsmægler hos
V-R Gruppen
Elmegårdsvej 5
5250 Odense SV
Tlf.: 27 57 21 13
E-mail: tina@v-r.dk

V-R Gruppens telefontider
Mandag til torsdag 8.00 til 16.00
Fredag 8.00 til 15.00

Kontorets åbningstider
Mandag til torsdag 9.00 til 16.00
Fredag 9.00 til 15.00

v-r gruppen husHvem er V-R Gruppen?
Tina Olsen er selvstændig forsikringsmægler hos V-R Gruppen, som er et moderne forsikringsmæglerfirma med over 40 års erfaring indenfor forsikringsbranchen. Gruppens hovedkontor er beliggende i Odense, og der er rundt omkring i landet tilknyttet seks selvstændige forsikringsmæglere med specialer blandt andet indenfor Landbrug og Erhverv.

Kontakten til V-R Gruppens almindelige forsikringskunder varetages af fire kundeservicemedarbejdere, og Steen Søndergaard er klageansvarlig i firmaet.

V-R Gruppens arbejde for kunderne er uafhængigt af forsikringsselskaberne. Gruppen anser det som sin fornemste opgave at rådgive sine kunder hovedsagelig indenfor erhverv, landbrug og gartneri – samt boligejere – i forsikringsspørgsmål og at varetage kundernes forsikringsmæssige interesser.

Uafhængigheden af forsikringsselskaberne betyder, at kunderne hos V-R Gruppen er sikret en 100% uvildig rådgivning. Du vil kort sagt få rådgivning om løsninger, der sikrer dig bedst muligt.

Tina Olsen, Herlufmagle
Tina Olsen har speciale som forsikringsmægler indenfor erhverv og landbrug. Med sine over 30 års erfaring i forsikringsbranchen er Tina klar til at betjene V-R Gruppens kunder overalt på Sjælland og Fyn.

Tina har arbejdet i V-R Gruppen siden december 2014 som kundeansvarlig for erhverv og landbrug. Tidligere var Tina ansvarlig for de samme områder – blot som konsulent i og omkring Odense.

Tina Olsen
Tina Olsen

Erhvervskarriere
Før Tina i december 2012 kom til V-R Gruppen var hun, efter uddannelsen blev færdiggjort, ansat i Alm. Brand som sagsbehandler og tog sig her af erhvervsforsikringer. I 2006 blev Tina salgskoordinator – også i Alm. Brand med kontor i Roskilde.

Springet fra Alm. Brand efter 24 års ansættelse til V-R Gruppen betød, at Tina kunne få opfyldt sin drøm om at være selvstændig forsikringsmægler og her bruge sin store erfaring og det stærke netværk, som hun har opbygget, i arbejdet for at skabe gode forsikringsløsninger for erhvervslivet og landbruget på Øerne.

Frivilligt arbejde
Som næsten 40% af den danske befolkning er Tina Olsen engageret i det frivillige arbejde. Den frivillige indsats betyder mange steder i Danmark, at projekter, som aldrig ville blive realiserede, bliver det gennem den ulønnede og frivillige indsats.

Tina brænder, som initiativtager og projektleder, for projekt Tybjerghus ved Herlufmagle. Samtidig er hun formand og fundraiser for foreningen Tybjerghus. Projektet beskæftiger sig med landistriktsudvikling i.f.m Den Gamle Brugs (nu Tybjerghus) i Tybjerglille Bakker.

Historien bag projektet er, at den lukkede brugs ved hjælp af frivillige og fondsmidler (ca. 1.3 million dkr., som blev søgt og skaffet), nu er ombygget til en mindre dagligvarebutik. Den handler med lokale varer. Butikken hedder nu “Landbotikken”, og der er tilknyttet en lille hyggelig borger- og kulturcafé “Tybjerghus Café” med madservering og masser af arrangementer. Alt er drevet af de ca. 35 frivillige, som er tilknyttet projektet.