Forsikringsagentur Gunner Jensen
Akacievænget 21
4684 Holmegaard
22617153
gje@stofo.dk

Lokal hjælp til gode forsikringer
Kunne det ikke var rart med et lokalt forsikringsselskab, der er til at komme i kontakt med, hvor du kan få skræddersyede løsninger, og som samtidig har alle de samme forsikringer som de store landsdækkende selskaber? Netop dette finder du i Holmegaard, hvor Gunner Jensen repræsenterer Storstrøms Forsikring i Næstved Kommune.

Du kan altid – helt gratis – bestille et tilbud eller booke et møde med Gunner hjemme hos dig eller online.

Storstrøms Forsikring er et lokalt forankret forsikringsselskab, der har som mål at give alle deres kunder maksimal værdi for pengene. Derfor kan du med hjælp fra Gunner Jensen i Holmegaard finde forsikringer, der på alle områder tåler sammenligning med markedets bedste. Når skaden sker, bestemmer du selv, hvem der skal reparere din skade eller genlevere en stjålet eller beskadiget effekt. På den måde kan du være med til at støtte det lokale erhvervsliv i Næstved.

Faste lave priser
Din personlige assurandør Gunner Jensen er uddannet forsikringsrådgiver med stort kendskab til Næstved og omegn. Han tager sig altid god tid til at rådgive dig, så du er sikret de bedst tænkelige løsninger i forhold til dine forsikringsbehov.

Storstrøms Forsikring er et kundeejet forsikringsselskab, og skal derfor ikke bruge ressourcer på at tjene penge til en kreds af aktionærer. Det betyder at hver eneste krone enten går tilbage til dig som kunde – til dækning af dine skader, bruges til at drive selskabet, eller anvendes til at forøge sikkerheden for både de nuværende og de fremtidige kunder i form af konsolidering af den grundlæggende kapital, som ejes af kunderne i fællesskab.

Hvilken forsikring har du brug for?
En husforsikring bygget op af moduler, så du kun betaler for den forsikring, som du har brug for?

En indboforsikring, der dækker dig, din husstand samt jeres ting i hjemmet?

En fritidshusforsikring, der gælder både når du er i huset, og når det er lukket af?

En ejerskifteforsikring, der kan sikre dig mod skjulte skader, når du køber ny bolig?

En ulykkesforsikring, der dækker alle døgnets 24 timer, også tandskader?

En årsrejseforsikring der dækker ferier i op til 60 dage i træk?

En retshjælpsforsikring, der dækker sagsomkostninger ved retstvister, der kan indbringes for domstole eller voldgiftsretter?

En hundeforsikring, der også dækker hundens sygdom og ulykke?

En bilforsikring, der passer til dig – med ubegrænset antal kilometer?

Alt dette kan Gunner Jensen hjælpe dig med, og har du brug for at få forsikret din motorcykel, knallert, båd eller campingvogn, står han også til rådighed. Storstrøms Forsikring er der, når skaden er sket, og handler lokalt – i mere end en forstand.

Foto: ABW

sølvpartner