Fodklinik Heloma
Holmegaardsvej 62B
4684 Holmegaard
53708052
info@fodklinikheloma.dk

Bestil en tid online

Følg Fodklinik Heloma på Facebook

Fine fødder i Fensmark
Midt i Fensmark finder du Fodklinik Heloma, som tilbyder alle former for fodbehandling, også zoneterapi.

Uanset om du skal have fjernet fodvorter eller ligtorne, har brug for at forkæle dig selv med massage eller at gøre fødderne klar til sommersandalerne med en flot lak, er du hos Karina Løfmark garanteret professionel faglighed indenfor fodpleje.

”Jeg sætter en stor ære i at gøre en forskel, og derfor er min kvalitet altid i højsædet. Du er altid i fokus, og jeg lægger stor vægt på, at du skal føle dig tryg og i gode hænder,” pointerer Karina, der som lægeeksamineret fodplejer åbnede fodklinikken i 2020.

Gode og jævnlige fodbehandlinger kan forebygge og behandle fodlidelser, især i forbindelse med sukkersyge og gigtlidelser. Sukkersyge kan give følgesygdomme, f.eks. føleforstyrrelser og nedsat blodtilførsel i ben og fødder. Har du sukkersyge, anbefales jævnlige fodbehandlinger. 

Nedgroede negle og andre lidelser
Fodklinik Heloma i Holmegaard kan også løse akutte problemer med nedgroede negle, som er en lidelse, hvor neglenes siderande trykkes ned i neglefalsene. Hvis siderandene trykkes hårdere end normalt mod huden i neglefalsen, kan det føre til dannelse af hård hud, ligtorne eller endda sår. Det er smertefuldt og kan måske også føre til infektion. Heldigvis kan klinikken tilbyde en effektiv fodbehandling, hvor neglen rettes, så den begynder at gro rigtigt igen. Smerten lindres hurtigt, og problemet løses helt med neglens vækst.

Men alle har – uanset lidelser – brug for at pleje deres fødder, få ordnet negle og fjernet hård hud. En behandling hos Fodklinik Heloma omfatter udover pleje og behandling af evt. plagsomme problemer med fødderne, vejledning om egen pleje, fodtøj, fodgymnastik og andet, som kan bevare dine fødder sunde og give øget mobilitet.

Som regel vil Karina anbefale sko udviklet af naturmaterialer, der tillader fødderne at ånde, og som har et design der giver bevægelsesfrihed, men også støtter de rigtige steder. I nogle tilfælde, f.eks. ved hælspore, kan det være nødvendigt med indlæg.

Fornyet energi fra fødderne og op
Fodklinik Heloma tilbyder også zoneterapi, som er en holistisk behandlingsform, der understøtter din krops egen evne til at hele sig selv. I zoneterapien arbejder man ud fra den teori, at kroppen er en helhed, hvor alle delene taler sammen. Fødderne indeholder mange tusinde, frie nerveender, men fødderne er ikke blot et meget sensitivt område – de kan også fungere som en port til kroppens øvrige nervesystem.

Når Karina trykker på de forskellige punkter under dine fødder, kan hun således påvirke hele din krop. Ved hjælp af masserende tryk på punkter under dine fødder, hjælper zoneterapien din krop på vej til at genoprette eventuelle ubalancer og opnå fornyet energi.  Zoneterapi kan bl.a. reducere stress og angst i kroppen samt lindre gener ved overgangsalder og andre hormonelle ubalancer.

Meget professionel
På Fodklinik Helomas hjemmeside kan du få overblik over alle fodbehandlingerne, og på klinikkens Facebookside kan du læse hvad kunderne skriver. Vi citerer her et lille udpluk af anbefalingerne.

”I klinikken hos Karina føler man sig godt taget imod og hun kan sit arbejde. Havde aldrig prøvet det før men må sige det bliver ikke sidste gang. Sidde og nyde en kop kaffe, mens fødderne ordnes, så bliver det ikke bedre” – Marianne

”Karina er meget professionel og ikke mindst dygtig. Hun forklarede hele vejen igennem “hvad hun gjorde”. Jeg er ikke vant til, at få rørt ved mine fødder, så hendes måde gjorde mig helt tryk. Absolut en STOR anbefaling herfra” – Brian

”Selv til børnefødder er Karina fantastisk! Min 13 årige nyder at være i Karinas hænder. Kan klart kun sende en stor anbefaling afsted” – Christina

sølvpartner