DefineYourself
v/ Kristina Mortensen, LR Partner, Denmark
Stavnstrupvej 26
4733 Tappernøje
81747136
kristina.kamp.jensen@gmail.com

Mere livskvalitet
LR Health & Beauty er et af de førende direkte salg-firmaer i Europa med et stort udvalg af helsekost og kosmetik til favorable priser. Den tyske virksomhed har tusindvis af partnere, der har succes med at sælge produkterne lokalt, fordi kvaliteten er meget høj. For alle produkterne fabrikeres efter strenge tyske regler og kvalitetstestes løbende – og de bruger ikke dyreforsøg.

Derfor er LR partnerne ikke bare sælgere, men passionerede ambassadører for produkterne. I Tappernøje er Kristina Mortensen selvstændig LR partner. I webshoppen kan du få overblik over produkterne. Der er hurtig levering, og den er gratis, hvis du bestiller for min. 750 kr. 

Aloe vera – sprængfyldt med sundhed
Aloe vera er omdrejningspunktet for mange af produkterne, som du finder hos Kristina. Aloe vera-planten har været brugt i kosmetik og fødevarer i tusindvis af år, fordi bladene er fyldt med over 200 gode stoffer. Aloe vera kan drikkes i form af en gel, som indeholder vitaminer, mineraler, enzymer og essentielle aminosyrer. Som kosttilskud kan også aloe vera booste kroppens evne til at optage vitaminer, som mange moderne mennesker er i bekneb med.

Ren aloe vera smager bittert, men i drikkevarerne er bitterstofferne omhyggeligt fjernet, og de gode stoffer bibeholdt. Produktionsprocessen og produkterne består løbende strenge kvalitetskontroller, og LR har over 18 års erfaring med aloe vera som kosttilskud. Planten dyrkes i Mexico ifølge bæredygtige principper.

Et ansigt der virker flere år yngre
Et andet af det tyske firmas topmærker er LR ZEITGARD, som er hudpleje med særlig fokus på at bremse aldersændringer. ZEITGARD 2 benytter den termiske varme-/kuldemetode, som gør, at de virksomme anti-aging-stoffer transporteres mere effektivt ind i huden, hvor de indarbejdes optimalt. Ved regelmæssig brug kan systemet tydeligt mildne rynker, og 80 % af brugerne bekræfter endda en øjeblikkelig synlig virkning. Der er flere anti-age-produkter i serien, som er tilpasset forskellige behov, så rynker kan behandles målrettet. Kristina Mortensen kan vejlede dig til de produkter, der passer bedst til dig.

Aromaterapi
Kristina har ydermere specialiseret sig aromaterapi. Trivsel og humør påvirkes positivt af olier som lavendel, timian, citron og mynte, og LR Health & Beauty har et lækkert sortiment af 100% naturlige essentielle olier. Du kan købe dem enkeltvis eller som et sæt bestående af otte duftolier og en LR plejeolie.

Duftolierne må ikke bruges ufortyndet på huden, men skal blandes med en plejende olie. De kan også bruges sammen med en diffuser, så rummet får den ønskede duft. Eksempelvis er det oplagt at bruge cedartræ olie i sit walk in closet, da olien holder møl væk og giver tøjet en diskret duft.

En lækker makeup
LR Health & Beauty har et væld af produkter, der kan styrke din sundhed og skønhed både inde- og udefra.

LR Colours og LR Deluxe er gode makeupserier, som har alt det, du skal bruge til både hverdag og fest. LR Colours er uden parabener og mineralske olier, så du passer på din hud. LR Deluxe er fabrikeret i samarbejde med førende makeup-artister.

Så skynd dig at kontakte Kristina, hvis du vil samle venner, kollegaer eller mødregruppen til nogle spændende timer i skønhedens tegn. Eller hvis du har brug for at forkæle dig selv og din krop – både inde- og udefra.


sølvpartner