Dansk Kontorstole Forsyning

salg@dankontorstole.dk
70 60 50 05

Dansk Kontorstole Forsyning på Facebook

Optimal støtte
“Løber meget og havde derfor brug for en kontorstol med optimal støtte, så jeg kontaktede Dansk Kontorstole Forsyning og blev anbefalet Ergo-Tech kontorstolen, og jeg sidder i dag bedre end nogensinde før.” Sådan lyder en af kommentarerne på sociale medier fra de tilfredse kunder hos Dansk Kontorstole Forsyning.

I Danmark har vi en stærk tradition for ordentlige forhold på arbejdspladsen og samtidig har vi en stærk designtradition med verdenskendte møbeldesignere som Hans J. Wegner, Børge Mogensen og Finn Juhl. Vores fokus på et godt arbejdsmiljø giver sig således ofte udslag i nogle helt uforligneligt gode kontormøbler.

Kontorstole til krævende kunder
Når netop møbler fylder godt op i landskabet rent arbejdsmiljømæssigt findes der naturligvis en del virksomheder der har specialiseret sig i at levere kontormøbler til de krævende danske kunder. En af de mest erfarne virksomheder i branchen er virksomheden med old school-navnet ”Dansk Kontorstole Forsyning”.

Dansk Kontorstole Forsyning har fra starten haft som sin mission at levere kontorstole af bedste kvalitet til de flittige medarbejdere på danske kontorer. Såvel de største topprofessionelle kontorlandskaber som små hyggelige hjemmearbejdspladser får leveret kontorstole fra virksomheden, der har sit lager midt på Sjælland og showroom i hovedstaden.

Fri fragt og tilfredshedsgaranti
Udover et vældig stort udvalg af ergonomiske kontorstole tilbyder virksomheden fri fragt og tilfredshedsgaranti. Det er en opskrift, der har gjort Dansk Kontorstole Forsyning til Danmarks foretrukne leverandør af kontorstole.

I deres webshop finder du alle typer kontorstole, høje, lave, med ryg, uden ryg – det kaldes taburetter. Kort sagt kontorstole til ethvert behov og konkurrencedygtige priser. I dag er kontormøbler ikke bare sorte, grå eller beige.

Kombinationsmulighederne går mod uendelig, fordi mange af stolene fås i mange forskellige farver, materialer og højder. Du kan vælge mellem flere stilrene standardfarver eller bestille en kontorstol i din helt egen kække nuance – pink, orange, violet, turkis, mintgrøn, ja, kun fantasien sætter grænser!

Sæt dig ned og få vejledning
Bliver du overvældet af valgmulighederne, kan du få vejledning. Både online via webshoppen eller i forretningens showroom, som har åbent alle hverdage. Her kan du uforpligtende prøve kontorstole, mens du nyder en kop kaffe.

Kontakt Dansk Kontorstole Forsyning

sølvpartner