clickofficeClickOffice A/S
Tlf. 70 24 70 70
kundeservice@clickoffice.dk

ClickOffice på Facebook

Træffetider
Mandag – torsdag 8:00-16:00
Fredag 8:00-15:30

Fra Esbjerg til Næstved
ClickOffice er en webshop, der forsyner hele landet med alle de ting og sager, fra blyanter til printere, som virksomheder skal bruge for at fungere i dagligdagen. Med tiden er ClickOffice blevet branchens største aktør baseret på den vindende kombination af et stort kvalitetsudvalg og lave priser. En fordelagtig bonusordning, hvor kunden tjener minimum 5% i bonus på alle sine ordrer, sikrer ligeledes at kunderne klikker ind igen.

Fra hovedlageret i Jylland transporteres varerne til dig på Sjælland, meget hurtigt efter du har afgivet din bestilling online. Virksomhedens dygtige logistik-folk sidder samlet i hovedkvarteret i Esbjerg. Med jævne mellemrum kører varerne fra Esbjerg til Næstved, hvor erhvervsdrivende i alle brancher står klar til at pakke ud.

clickoffice powerbankEn smart løsning til opladning
Udvalget hos ClickOffice er enormt. Alene produktgruppen Elektronik rummer seks forskellige kategorier, og en af dem er El-udstyr som belysning, batterier, ure, dørklokker og opladere – også kendt som power banks.

En power bank giver dig mulighed for at oplade dine mobile enheder, når du er på farten. ClickOffice har et stort udvalg af power banks, så du kan finde én der matcher dine behov såvel funktionelt som æstetisk. Den tid er forbi, hvor computergrej bare var kedelig-gråt. I dag kan man få leveret sit udstyr i adskillige frække farver; tyrkis, pink/violet, orange, “guld” osv.

En power bank leveres typisk med micro USB kabel og er kompatibel med de fleste mobiltelefoner og tablets. Hvis du er i tvivl om hvilken powerbank der passer til dine enheder, er du velkommen til at kontakte ClickOffice via online chatten.

clickoffice powercubeElegant løsning til kontoret
Når du er tilbage på kontoret kan du overveje at udskifte den støvsamlende “fuglerede” af kabler med en elegant stikdåse med USB-stik. En powercube med op til fem udtag er ideel til hjemmekontoret og andre steder, hvor du måtte ønske en hyggelig og præsentable indretning.

Høj kvalitet, hurtig levering
På ClickOffice.dk har du nem adgang til tusindevis af produkter, og udvalget vokser hver dag. Virksomheden satser på kvalitet, og du kan derfor finde solide mærkevarer som HP, Merrild, Post-it og Dymo.

Fra hovedlageret i Esbjerg transporteres varerne til dig i Næstved, meget hurtigt efter du har afgivet din bestilling online.

Du er også velkommen til at give ClickOffice et kald.