CL Massage
v/ Christina Borum Ærø
60401293
christinaborum9@hotmail.com

Vær god ved dig selv
Mange mennesker lever med smerter i muskler og led. I gamle dage var hårdt fysisk og ensidigt arbejde grunden til smerterne, i dag kan vi føje stillesiddende arbejde til årsagerne. Både i vores arbejdsliv og i fritiden belastes kroppen ofte unaturligt, hvis da ikke vi simpelthen bare bevæger os for lidt. Spændinger er kroppens måde at signalere, at noget er galt, men heldigvis er der hjælp at hente…

Christina Borum Ærø tilbyder fysiurgisk massage, der er en alsidig massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur. Christina kører i hele Næstved efter aftale.

Dybere ned i vævet
At slippe af med smerter og spændinger er kun en af grundene til at Christinas klienter søger hendes hjælp. Massage giver også øget velvære og kan understøtte restitueringen og forebygge skader i forbindelse med sportsudøvelse. Mærker Christina, at din krop slapper af, og spændingerne bliver mindre, så ved hun, at I er på rette spor. Udgangspunktet er, at hele musklen skal masseres og afspændes.

Formålet med fysiurgisk massage er at få kroppens muskler og led og derved bevægeapparatet til at fungere optimalt. Den fysiurgiske massage går dybere ned i vævet end andre former for massage, bl.a. i muskler, sener, bindevæv og ledbånd. Fysiurgisk massage påvirker desuden kroppens nervesystem for dermed at afspænde kroppen. Fysiurgisk massage giver kroppen bedre mulighed for at skille sig af med affaldsstofferne, hvilket giver større mobilitet i muskler og led.

Massage til skarpe priser
CL Massage behandler bl.a. ondt i ryggen, muskel- og ledproblemer, spændingshovedpine, ømhed efter en overbelastningsskade eller som led i genoptræningen efter en sportsskade.

Og det til meget konkurrencedygtige priser. Du kan få masseret ben eller ryg for kun 300 kr. (30 min.) og hele kroppen for kun 400 kr. (55 min.)

Du er meget velkommen til at kontakte Christina, uanset om du vil have løst et konkret problem eller bare generelt øge dit velvære. Bestil en tid på tlf. 60 40 12 93.

sølvpartner