Bjærgning & Redning ApS
v/ Christian Bøje Daugbjerg Jensen
Centervej 4
4733 Tappernøje
29 259 112
info@hentminbil.dk

Følg Bjærgning & Redning på Facebook

Bjærgning & Redning – tryghed 24-7
Der er mange situationer i hverdagen, hvor man har brug for at vide, at der er professionel hjælp at hente, når der sker noget totalt uventet. Vi ved alle, at det ikke er muligt at styre alt omkring os, selvom vi godt kunne ønsker det, og selvom vi gør vores bedste for at være forberedt på det værste. Vi kan vel alle blive overrasket af nervøsitet og måske også af den ubeslutsomhed, der kommer, når løsningen på en udfordring er ude af vores hænder.

Vi er rigtig mange, som er helt og aldeles afhængige af, at vores bil fungerer perfekt hver dag og bringer os fra A til B, når vi drejer på nøglen eller trykker på knappen, som sætter motoren i gang. Det er vist ikke en situation, som vi normalt spekulerer væsentligt på, for bilen plejer jo at være noget af det mest pålidelige vi har i vores travle hverdag.

Meget kan blive ændret på et splitsekund, men er det ikke sådan, at vi, bortset fra at afise bilruderne og måske børste sne fra taget og kølerhjælmen regner fuldt og helt med, at bilen på parkeringspladsen eller i garagen, er til at stole på? Og når vi på gaden, landevejen og motorvejen møder tusindvis af medtrafikanter bag hvert sit rat på vej i en travl dagligdag, så er det bilen uanset størrelse og model et transportmiddel, vi regner med, at vi kan stole på.

Men når uheldet så er ude, og bilen står stille!
Vi vælger på mange af tilværelsens områder at forsikre os for at være forberedt på ubehageligheder som sygdom, uheld i hjemmet og ude, uventede begivenheder på ferierejsen, tyveri og indbrud. På samme måde ved vi også, at selvom vores bil og andre køretøjer er af glimrende kvalitet, og bliver serviceret efter alle kunstens regler, så kan uheldet pludselig ramme os, når vi mindst venter det. Bliver vi standset på turen af, at teknikken og elektronikken svigter, så er gode råd dyre, som man siger. Men er de nu også det?

Kun et opkald på mobilen væk
I Tappernøje i Sydsjælland finder vi Bjærgning og Redning ApS, hvor Christian Jensen og hans hold af professionelle og erfarne folk er klar til 24/7 at rykke ud i hele Næstved Kommune. Firmaet tilbyder en lang række tjenester både som faste, fortløbende abonnementer og som enkeltopgaver på både privatbiler og varevogne.

Så når uheldet er ude, er det trygt og sikkert at have mobilnummeret 29 259 112 i mobilens kontaktoplysninger. Christian garanterer, at der ikke er en opgave, der er for lille eller for stor uden at Bjærgning og Redning kan komme til undsætning og finde den helt rigtige løsning.

Virksomheden råder selv over de forskellige bjærgnings- og transportkøretøjer, der skal til at løse de allerfleste og sværeste opgaver dag og nat. Men det understreges også, at de har en hel, bred vifte af kontakter i deres netværk, så Christian og teamet altid vil kunne hjælpe uanset opgavens omfang.

Bjærgning og reparationer
På værkstedet i Tappernøje kan Bjærgning & Redning tilbyde den nødvendige værkstedsservice – også når dit køretøj har behov for reparation og reservedele. Holdet består ikke kun af chauffører, som har års erfaring i bjærgning. Skaden på din vogn kan derfor blive efterset, og den vil kunne forlade værkstedet kontrolleret og repareret. Som teamet siger: ”Vores primære forretningsområder er autohjælp, bugsering og transport, men vi er alsidige og forstår at bruge vores værktøjer”.

Så med kontakten til den alsidige livline og en aftale om samarbejde med Bjærgning & Redning ApS, som yder assistance med bjærgning og redning af køretøjer i hele Næstved Kommune, kan du drage afsted i bilen i din hverdag med den gode følelse af tryghed vel vidende, at ikke blot du selv, men også din bil kommer sikkert og godt frem – også efter en standsning eller et uheld. Det uanset om det er din private bil eller din varebil, der får brug for assistance – dag eller nat.


sølvpartner