Auxilium Kropsterapi
v/ Marlene Lundby Jensen
Næstved Bakken 10, Mogenstrup
4700 Næstved
29 69 55 79
auxiliumkropsterapi@gmail.com

Auxilium Kropsterapi på Facebook og på Instagram 

Når kroppen beder om støtte, kan Malene hjælpe
Det er desværre meget normalt, at vi møder udfordringerne i livet, med den indstilling, at det er noget, vi selv skal kunne klare. Sådan er vi mange, som er opdraget, og vi har måske en idé om, at det at bede om hjælp er et synonym med svaghed. Marlene Lundby Jensen, som er uddannet kropsterapeut og træner, inviterer os til en samtale, hvor hun gerne vil overbevise os om, at det netop er det modsatte, der er tilfældet.

Det kræver ofte et stort mod at turde vise verden, at du har brug for hjælp til at overkomme de ting, der tynger dig i tilværelsen. Sådan modtager vi det budskab, vi får med fra klinikken i Mogenstrup, som hun meget sigende har kaldt ”Auxilium Kropsterapi”. De to ord siger en masse om, hvad et besøg hos Malene drejer sig om. Kropsterapi handler meget om at starte en ”samtale” med din krop. Og auxilium betyder den støtte og hjælp, som vi kan række ud efter.

Om at lytte til hvad vores krop gerne vil fortælle os
”Men hvorfor dog starte en samtale med kroppen?”, spørger du måske ganske fornuftigt. Vi har da i hverdagen alle sammen mere end nok at gøre med at tale med og svare på alt det, som andre mennesker henvender sig til os om. Ud over at tale med de mennesker, vi omgås, kommunikerer vi konstant på mail, SMS og via en masse andre kanaler. Hele tiden bombarderes vi med krav om at være til stede og være ”kommunikationsparate”.

Det er netop det, som for Marlene Lundby Jensen er et faktum, og som har været hendes fokus siden 2005, hvor hun blev færdig med uddannelsen som fysiurgisk massør fra KropsAkademiet på Frederiksberg. Marlene er som alternativ behandler fuldstændig overbevist om, at vores kroppe gemmer alle følelser, oplevelser, op- og nedture og al den velvære og den modstand, vi har oplevet.

En stor lettelse at snakke med sin krop
Det er klart, at vi ikke kan gå rundt i en hverdag med masser af indtryk og huske på alle de følelser, vi har oplevet gennem vores barndom, vores ungdom og i det voksne liv. Så vores ”harddisk” – hjernen – gemmer kun de mest nødvendige informationer, som handler om at overleve i hverdagen så at sige. Men hvis vi er opsat på at komme til at leve et liv med mere livskvalitet, glæde og uden blokeringer og smerter, er det nødvendigt, at vi støtter vores krop.

Og det gør vi ifølge Marlene ved at ”fortælle den”, at nu har vi endelig  givet den plads, til at den kan give slip på spændinger, smerter og ubehag i det tempo, som du og din krop finder ud af sammen, guidet af terapeuten.

Gennem den intense behandling hos en professionel kropsterapeut, bliver du hjulpet til at snakke med dine muskler og led. Og når din krop mærker, at du har forstået meningen med de signaler, som den måske gennem lang, lang tid har sendt dig, så slapper den af. Så enkelt kan det forklares, men hvilket sprog kan Marlene så lære dig at bruge i samtalen med din krop?

Behandlinger, som kan støtte din vej mod større overskud
Malene kan hjælpe dig på flere måder. Den terapiform, Marlene Lundby Jensen benytter i sin klinik kaldes Manuvision-behandling. Hun er uddannet kropsterapeut hos Manuvision, som er skoler i København og i Aarhus, og som har eksisteret siden 1998. Marlene blev færdig med den to-årige uddannelse i 2017 og har praktiseret Manuvision lige siden.

Behandlingen forgår ved, at Marlene benytter dybe, pulserende massagegreb med stræk og tryk, mens du har fokus på dit åndedræt samtidig med, at der sker ledfrigørelse for at spænde din krop af og sikre bedre blodgennemstrømning. Både før og efter behandlingen snakker I din oplevelse af massagen igennem. Samtalerne er en meget vigtig del at behandlingen.

Ved siden af massagen opfordrer Marlene til, at du overvejer at deltage i træningen – den såkaldte Manuvision træning – ligesom klinikkens fastekurser også er gode og vældig populære. De sidste foregår som en kombination af, at du bliver guidet gennem den specielle fastekost/forløb hjemme hos dig selv, kombineret med tilbud om overnatning ved klinikken, hvor fællesskabet og kontakten til naturen også er vigtige elementer.

Kan varmt anbefales
Det er tydeligt at høre fra dem, som har fået hjælp, at det kan være en god og helbredende vej at gå mod mindre stress, færre smerter og bedre livskvalitet sammen med Marlene. Hvis du tænker, at det er værd at forsøge at gå den vej, er hendes telefon og mail åben, og måske vil en god snak vise dig, at Manuvision-behandlingerne netop er det, der vil kunne hjælpe dig.

”Kan varmt anbefales. Aldrig har jeg haft det så fantastisk efter Marlene satte fingrene i mig” – Pia

”Jeg kan virkelig anbefale dig at gå i behandling hos Marlene. Hun er meget indfølende og kompetent. Jeg har aldrig haft så meget bevægelse i min lænd og hofter, som efter hendes behandlinger” – Julie

”Marlene er meget dygtig og behagelig. Det er altid en fornøjelse at komme til behandling og træning” – Ditte

sølvpartner