ASR & Sønner
Tybjerglillevej 31
4160 Herlufmagle
42728684
asrogsoenner@gmail.com

Altid i kundens favør
ASR & Sønner udfører alt slags malerarbejde for både erhvervsdrivende, boligforeninger og private. Skal du have malet et helt hus eller bare et enkelt rum? Ingen opgaver er for små eller store for det erfarne malerfirma i Herlufmagle, der i 2022 startede på ny efter et generationsskifte. Trofaste kunder vender tilbage, og de fleste nye kunder kommer til på anbefaling. Det er således ikke dyre annoncer, men dygtige medarbejdere, der holder liv i forretningen.

Har du en utraditionel maleropgave, må du heller ikke tøve med at kontakte ASR & Sønner. Malerne i Herlufmagle elsker udfordringer og er klar med kreative forslag til netop din maleropgave på hele Sjælland. Du får altid en favorabel pris.

Uanset om opgaven er stor eller lille, er du meget velkommen til at kontakte ASR & Sønner for et uforpligtende tilbud. Du kan med fordel sende en mail til asrogsoenner@gmail.com, hvor du beskriver dit projekt og også vedhæfter billeder. Så svarer de hurtigst muligt.

Hvad kan de hjælpe dig med?
ASR & Sønner laver alt inden for malerarbejde, opsætning af tapet, gulve og gulvlakering. Kort sagt alt undtaget el og vvs. Det typiske arbejde for firmaet bliver foretaget i private hjem og virksomheder, men også offentlige institutioner er en del af kundekredsen.

Ordentligt malerarbejder er en proces med mange trin, før resultatet bliver godt. Alene det at klargøre arealet til maling er ofte den tungeste del af opgaven. Den teknologiske udvikling i maling og pensler har gjort at arealet ikke skal have så mange lag maling som tidligere. Samtidig er maling blevet mere miljø- og menneskevenligt, så man ikke får ‘malerhjerne’. ASR & Sønner giver dig derfor mulighed for at lave specifikke aftaler, hvor du eksempelvis kan spare penge, hvis du selv vil foretage noget af malerarbejdet. ASR & Sønner laver fleksible aftaler og gør det, som passer dig bedst.

Søger du job som maler?
ASR & Sønner har 20 års erfaring og med generationsskiftet har de fornyede vækstambitioner. De søger derfor medarbejdere og partnere til de større opgaver og entrepriser. Er du kompetent og klar til at løse små og store maleropgaver på Sjælland, er du meget velkommen til at kontakte virksomheden.

ASR & Sønner søger kvalitetsbevidste malersvende med gode malerfaglige kundskaber. Hvis du har øje for øje for detaljen, kan arbejde selvstændigt og kan arbejde effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten, er du meget velkommen til at sende en ansøgning. Hos ASR & Sønner finder du en arbejdsplads med gode arbejdsvilkår, opgaver på store dele af Sjælland, ofte i langvarige projekter, men også med afvekslende opgaver.

sølvpartner