Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Event views visning

Kommende Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

april 2017

Udstilling

april 1 - juni 25
Rønnebæksholm, Næstved, 4700 + Google Map

De to kunstnere Gordon Fazakerley og Martin Aagaard Hansen er født med 51 års mellemrum og i to forskellige lande. Trods dette er der mange paralleller mellem deres maleriske praksis. I begge kunstneres værker finder man en form for rastløshed, der kommer til udtryk i flertydige motiver, der befinder sig i lag af kraftige farver eller sarte, hurtige blyantsstreger. At se på de to kunstneres værker kan være et næsten arkæologisk arbejde, hvor lag på lag af maling og streger delvist fremviser, delvist skjuler figurer og abstraktioner. I foråret 2017 åbner Rønnebæksholm en udstilling, hvor de to kunstneres værker mødes i udstillingen med den tvetydige titel ”Widnes”. Udstillingens koncept er udarbejdet af Martin Aagaard Hansen selv, der således udover at producere helt nye værker til udstillingen også udvælger værkerne af Fazakerley til udstillingen.

Læs mere »
juni 2017

Pimp your Ride

juni 3 - september 30
Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8
Næstved, 4700
+ Google Map

”Pimp Your Ride! Udstilling om kunsthåndværk og teknologi” på Designmuseum Næstved På Designmuseum Næstved bliver dørene i sommer slået op for den både grænsesøgende, men også grænse-undersøgende designudstilling ’Pimp your Ride! Udstilling om kunsthåndværk og teknologi’. Udstillingen vil afdække og fremvise et væld af designgenstande, der er blevet til i spændingsfeltet mellem kunsthåndværk og teknologi. Et spændende emne, der både henvender sig til den gadget-interesserede, til feinschmekeren, der interesserer sig for lækkert design i hverdagen og til alle dem, der…

Læs mere »

Sommerudstilling

juni 17 - august 25
Karrebæksminde Fiskeri- og bymuseum, Alleen 38A
Karrebæksminde, 4736
+ Google Map

Sommerudstilling i Karrebæksminde Fiskeri -og bymuseum Der er åbent alle dage fra kl 11-16 frem til 25. august, hvor der vil være skiftende udstillere hver uge. Se mere på kbm-museum.dk. Se udstillerne her. Foto: Linette Bach

Læs mere »

Sankt Hans i Fensmark

juni 23
Folkemusikhuset, Holmegaardsvej 56, Fensmark
4684 Holmegaard, 4684
+ Google Map

Børnenes Sankt Hans i Fensmark igen i år En række foreninger og institutioner i Fensmark er igen i år, gået sammen om at lave årets udgave, af den årlige Sankt Hans fest bagved Folkemusikhuset på Holmegaardsvej i Fensmark. Det hele er tilrettelagt således, at småbørnsfamilier kan opleve en rigtig Sankt Hans aften og samtidig få puttet de mindste i ordentlig tid. Kl. 17 vil der være forskellige aktiviteter: Pop dine egne popcorn hjulpet på vej af voksne. KFUM/De grønne spejdere…

Læs mere »

Sankt Hans

juni 23 18:00 - 22:00
Rønnebæksholm, Næstved, 4700 + Google Map

Inden det store bål tændes, vil årets båltale holdes af Dina Vester Feilberg, og når tusmørket falder på, er der fællessang og koncert for de voksne med Cocolounge.
Sankt Hans arrangementet varer fra kl. 18-22, og det er gratis at deltage. Allerede fra klokken 12 er der gratis adgang til den aktuelle udstilling "Widnes" i hovedbygningen. Udstillingen viser værker af de to kunstnere Martin Aagaard Hansen og Gordon Fazakerly. De to kunstere har aldrig mødt hinanden og alligevel er der mange fællestræk i deres kunst, som trækker tråde til Asger Jorn og Jørgen Nash. Udstillingen lukker kl. 20.30.

Læs mere »

Samtalegruppe

juni 27 19:00 - 21:00
PsykInfo, Hjultorv 6A, 1. sal
Næstved, 4700
+ Google Map

Samtalegruppe for unge mellem 16-30 år.

Læs mere »

Musik i Nygade

juni 30
Barer i Nygade, Nygade
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Map

Den 30. juni er der musik i alle tre barer i Nygade.

Læs mere »

Citynight

juni 30
Næstved by, Næstved, 4700 Danmark + Google Map

Citynight den 30. juni i Næstved midtby med masser af spændende oplevelser.

Læs mere »
juli 2017

Planter i bevægelse

juli 1 - september 24
Næstved, 4700 Danmark + Google Map

Yukiko Iwatani er rejst hele den lange vej fra Japan til Rønnebæksholm for at være en del af kunstudstillingen "Planter i bevægelse". Yukiko Iwatani skaber skulpturelle installationer af spise- og ukrudtsplanter. Hun håber, at skulpturerne kan skabe fokus på den natur, der omgiver os hele tiden, men som vi ofte overser eller glemmer i en travl hverdag. I den næste måned har hun derfor bosat sig på Rønnebæksholm, hvor hun vil indsamle planter ved og omkring Rønnebæksholm, så skulpturerne kommer til at tage udgangspunkt i og gøre os opmærksomme på den lokale natur - og forhåbentligt får os til at lægge mærke til naturen på en ny måde.

Læs mere »

Fødselsdagsfest

juli 1 08:00 - 17:00
Red Barnet, Ringstedgade 19 A
Næstved , 4700
+ Google Map

Der fejres fødselsdag hele dagen med gratis hjemmebagt kage, saftevand og kaffe. Hr. Plys som især er kendt fra Lalandia, kommer med sit sprudlende børneshow.

Læs mere »

Musik på Axeltorv

juli 1 14:00 - 23:00
Axeltorv, Næstved by
Næstved, 4700
+ Google Map

Lørdag den 1. juli kl. 14.00 bliver Musikkens Dage afsluttet på Axeltorv med en frivillig koncert.

Læs mere »

Planter i bevægelse

juli 2 14:00
Rønnebæksholm, Næstved, 4700 + Google Map

Få et særligt indblik i udstillingen "Planter i bevægelse", når nogle af kunstnerne bag gæster Rønnebæksholm og fortæller om deres værker og om det at arbejde med planter og natur.

Læs mere »
august 2017

Vi Elsker 90’erne

august 19 12:00
Rådmandshaven, Næstved, 4700 + Google Map

Vi Elsker 90'erne kommer til Næstved i 2017.

Læs mere »
september 2017

Maskefestival 2017

september 15 - september 17
Næstved, 4700 + Google Map

Næstved fik en på opleveren da Maskefestivalen for første gang blev afholdt i Næstved. Nu bliver det også en realitet i 2017.

Læs mere »

Basix

september 21
Ny Ridehus, Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map

Med shows karakteriseret af stærke vokale præstationer, humor og nærvær har de seks medlemmer overvældet deres publikum i hele verden ved et utal af koncerter på spillesteder og festivals, kulturhuse, teatre og kirker.

Læs mere »

Dodo and the Dodos

september 22
Ny Ridehus, Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map

Gennem tre årtier har Dodo and the Dodos været leverandører af dansk kvalitetspop. Vågner i natten, Sømand af verden, Vi gør det vi kan li og Pigen med det røde hår, for blot at nævne nogle, er titler på eviggyldige sange, som er så velkendte og elskede, at orkesteret blot behøver at slå de første akkorder an, før publikum er helt med.

Læs mere »
november 2017

Adam og Noah

november 3
Næstved Arena, Ved Stadion 11
Næstved, 4700
+ Google Map

Publikum kan opleve de sjove herrer i Næstved, når de gæster Ny Ridehus.

Læs mere »

Allan Olsen

november 4
Ny Ridehus, Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map

I 2015 debuterede Allan Olsen som forfatter, med den meget roste erindringsbog, Tilfældigt Strejfet. Tilfældigt Strejfet, fik pressen til at tale om passager af Hemingway'sk styrke. Bogen er en hæsblæsende karusseltur gennem Allan Olsens opvækst i små kår, ungdomsoprør, og hans spæde start som sangskriver. Tilfældigt Strejfet fik ved udgivelsen en varm modtagelse i pressen, og var fra starten en bestseller. De seneste par år har Allan Olsen afholdt en lang række solo-koncerter, samt en omfattende Danmarksturne sit femmands-band i efteråret 2016.

Læs mere »

Hyldest til Whitney

november 8
Ny Ridehus, Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map

Lige siden Whitney Houstons tragiske død i februar 2012 har hendes fans verden over ønsket sig et smukt, stærkt og flot show, der kunne hylde den enestående sangerinde – og det er nu en realitet. De mange fans kan se frem til et internationalt og håndplukket hold sangere og dansere fra hele verden. Showet har allerede spillet verden over, og nu er det tid til at de danske fans kan opleve magien, når Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter slår dørene op til en tour de force i store hits.

Læs mere »

Nikolaj Stokholm

november 16 20:00
Ny Ridehus, Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map

I Nikolaj Stokholms første one-man show får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. Hør om den mærkværdige barndom, om de pin­lige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ”Hvordan blev du komiker”?

Læs mere »
+ Export Events