Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

YoungChoir

april 19 17:30 - 18:30

Næstved Museum glæder sig til denne tidlige aften at fylde Helligåndshusets kirkesal med musik og sang af koret YoungChoir.

YoungChoir er et af Sct. Peders to børnekor, som normalt synger og øver hver torsdag. De er i alderen 10-14 år, og synger alt fra rytmisk til klassisk musik. Lige nu øver de på “Solen er så rød mor”, som de skal fremføre til Sct. Peders kirkes sommerkoncert, og “How far I’ll go” fra Disney-filmen ‘Monana’.

Koret nyder at lave sjove øvelser, hvor de får trænet nodelæsning, sangerkrop og samarbejde, som altid resulterer i mange grineflip, for det er sjovt at synge i kor.

Museet er ikke i tvivl om, at du kan forvente en sjov og hyggelig oplevelse med koret og de glæder sig meget til at byde dem inden for.

På Næstved Museum kan du en gang i måneden deltage i arrangements-konceptet ‘Fyraften på Næstved Museum’. Konceptet favner alt fra omvisninger, til byvandringer, workshops og andre oplevelser på og omkring museet. Hold øje med vores hjemmeside for de kommende måneders arrangementer.

Koncerten er gratis.

Detaljer

Dato:
april 19
Tidspunkt:
17:30 - 18:30

Sted

Helligåndshuset
Ringstedgade 4
Næstved, 4700
+ Google Map