Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vuust Trio

26. oktober 2017 20:00

Som et andet renæssance-menneske er Peter Vuust internationalt anerkendt både som hjerneforsker og jazzmusiker. Den 26. oktober kan han opleves med hans trio i Næstved i sin egenskab af musiker, og i selskab med sangerinden Veronica Mortensen.

Vuust Trio. Pressefoto.

Peter Vuust og Veronica Mortensen har skabt et parløb der foreløbigt er mundet ud i to albums, hvoraf det seneste “September Songs” blev nomineret til Årets Danske Vokaljazzudgivelse ved Danish Music Awards i 2014, og blev topanmeldt af det danske anmelderkorps.

Peter Vuust er med 15 turneer og 6 CD’er et af de mest veletablerede navne på den danske jazzscene. Som bassist har han samarbejdet med alt fra danske popartister til internationale jazzstjerner.

Hans kompositioner er melodiøse, og de nordiske rødder høres side om side med inspiration fra den amerikanske jazztradition. Han er samtidig en unik kombination af en dybt respekteret jazzmusiker og en verdensklasse hjerneforsker.

Han er Danmarks førende ekspert inden for feltet “Music In The Brain” – et forskningsfelt og institut på Aarhus Universitet han egenhændigt har opbygget, og er daglig leder af.

Veronica Mortensen er en af Danmarks absolut førende jazzsangerinder. Hendes stemme er i følge anmelderne “… Sexet, selvironisk og sødmefuld. (…) Stemningen er afslappet og båret af en umiddelbar glæde og nysgerrighed. (…). Stemmen er topfokuseret. Udtrykket stinkende sikkert og fyldt med en uimodståelig, frisk energi. Veronica Mortensens vokale overskud funkler”

Til koncerten den 26. oktober på Grønnegades Kaserne Kulturcenter optræder Vuust og Veronica Mortensen sammen med den formidabelt swingende pianist Henrik Gunde. De fortolker Peter Vuusts melodiøse jazzsange, hovedsalig fra “Images Of Falling” fra 2005 og “September Songs”.

Koncerten er en del af EN til 10-koncerterne hvor indehaverne af en EN til 10-billet får adgang til 10 af sæsonens koncerter i Ny Ridehus. Koncerten er den fjerde i rækken, men alligevel er et køb af en af de allersidste partoutkort en god forretning.

Billetter til koncerten samt de sidste EN til 10-billetter sælges via www.gkkultur.dk, fra billetsalget på Grønnegades Kaserne kulturcenter, og kan reserveres på tlf. 5588 3950.

Detaljer

Dato:
26. oktober 2017
Tidspunkt:
20:00

Sted

Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/