Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vandnørder inviterer til Åbent Hus

5. maj 2018 10:00 - 15:00

Naturen omkring Karrebæk Fjord er et eldorado for “vandnørder” – både til lands og til vands. Her boltrer roere, sejlere, dykkere, jægere og fiskere sig året rundt, og nu får alle mulighed for at hente inspiration til nye fritidsaktiviteter, når syv foreninger med base omkring fjorden lørdag den 5. maj 2018 holder Åbent Hus på Kanalvej i Næstved.

“Hundredevis af mennesker nyder allerede livet med deres sport eller fritidsinteresse ved Karrebæk Fjord, og vi ved, at mange flere drømmer om at være med. Derfor inviterer vi alle til at komme og prøve de mange aktiviteter og dele de skønne oplevelser med os,” siger Lucas Sonne, Formand for Næstved Strandjagtforening.

Under titlen “Mærk Fjorden” indbyder de syv lokale foreninger både børn og voksne til en spændende dag med aktiviteter.

Erfarne instruktører vil stå klar til at vejlede i de mange sportsgrene – roning i kajak, sejlads i joller, fiskeri i kanalen, afprøvning af dykkerudstyr og rådgivning om jagttegn.

I løbet af dagen vil foreningerne også servere pizza med strandjægerpølse, røget laks og skarver i wok.

Ideen til “Mærk Fjorden” opstod på et dialogmøde mellem “vandforeningerne “og Fritidsudvalget i Næstved Kommune, og Næstved Strandjagt Forening tog initiativ til det første møde, hvor foreningerne hurtigt blev enige om at arrangere Åbent Hus den 5. maj 2018.

“Vi starter med at holde “Mærk Fjorden” på Kanalvej i Næstved, og vi håber, at det kan blive en årligt tilbagevende begivenhed, som kommer til foregå hele fjorden rundt”, fortsætter Lucas Sonne. 

Aktiviteterne foregår lørdag den 5. maj kl. 10-15 på Kanalvej i Næstved:

Næstved Kajak og Cano Klub, Kanalvej 28
Næstved Strandjagt Forening, Kanalvej 50
Holmegaard Sportsdykkerklub, Kanalvej 50
Sydsjællands Brakvandsklub, Kanalvej 50
Fishing Zealand, Kanalvej 50
Sydsjællands Amatørfiskere, Kanalvej 50
Næstved Sejlklub, Jolle afdelingen, Kanalvej 65

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
5. maj 2018
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Del på sociale medier