Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstilling: Torben Kronstrand Nielsen

3. april 2018 - 30. april 2018

Fra tirsdag den 3. april til mandag den 30. april kan du se Torben Kronstrand Nielsens billeder i X-rummet på Næstved Bibliotek. 

Torben Kronstrand Nielsen.

Naturens farver, dynamik samt mystik er vigtige elementer i Torben Kronstrand Nielsens billeder. Før 1980 tegnede og malede han mest naturen.

Senere blev han mere optaget af den abstrakte ekspressionisme. Og billederne blev større og mere spontane og farvestrålende. De sidste 20 år har det mest været olie og akrylmaleri.

Mennesker, fabeldyr og fugle 
Motiverne kan være billeder fra naturen eller fra mytologien. Der er ofte mennesker, fabeldyr og fugle på billederne.

Torben Kronstrand Nielsen bruger farvernes kontraster og symbolik til at skabe en stemning. Og såvel pensel som spartel giver en særlig struktur, som kan ses i billederne.

Om maleprocessen fortæller kunstneren:

“Fra starten har jeg en idé til, hvad billedet skal handle om. Felterne, som tegnes op med blyant, danner billedets skelet. Derefter påføres første lag farve for at danne bund og give basis for billedet. I de senere farvelag dukker figurerne frem. Nogle bliver skabt på stedet, andre er skitsearbejder, som tilføjes efterhånden. Andre motiver opstår spontant imellem linjer og farver.”

Torben Kronstrand Nielsen, som er uddannet inden for butiksreklame og dekoration i Næstved, har arbejdet som grafisk rentegner i København.

Han har udstillet forskellige steder på Sjælland og i København, fx Hvidovre censureret udstilling, Galleri art & frame, Haslev Bibliotek, Holmegård Bibliotek, Biblioteksgalleriet, Cafe Einstein, CVU syd, diverse banker m.m. Han har også udstillet i Laborarte (kunst på arbejdspladsen).

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.

Detaljer

Start:
3. april 2018
Slut:
30. april 2018

Sted

Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700
+ Google Map
Telefon:
55 88 40 00
Hjemmeside:
https://www.naesbib.dk/