Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udstilling – Plads til fantasien

1. august - 26. september

Fra torsdag den 1. august til torsdag den 26. september udstiller billedkunstner Susanne I. Frederiksen fra Tybjerglille Bakker sine malerier på Glumsø Bibliotek.

Susanne I. Frederiksen elsker at være kreativ, faktisk kan hun slet ikke lade være.

– Mit materialevalg og mit kreative udtryk er meget forskelligt fra gang til gang. Uanset, om det er collage, olie eller akrylmaling jeg arbejder med, så er det hele processen, fra det hvide lærred, de første tanker, de mange overvejelser frem til det færdige resultat, som jeg finder utrolig spændende. Der skal være plads til fantasien, fortæller billedkunstner Susanne I. Frederiksen, som udstiller på Glumsø Bibliotek i august og september.

Svinger mellem det abstrakte og det naturalistiske
Siden hun startede med at male i 1998, er der sket rigtig meget med hendes billedeudtryk. I dag arbejder hun meget med dybde og enkelthed, som svinger mellem det abstrakte og det naturalistiske, hvilket giver plads til, at beskueren selv kan arbejde sig ind i maleriet.

Susanne I. Frederiksen er med i kunstnergruppen Stenskovmalerne, der tæller kunstnerne Torkil og Inge Kure, Hanne Lebæk Jacobsen og Susanne I. Frederiksen.

Susanne I. Frederiksen er netop flyttet fra Fensmark til Tybjerglille Bakker, som ligger helt fantastisk midt i den smukke natur med masser af motiver til den kreative billedkunstner.

Hendes malerier kan altid ses efter aftale eller på Facebook: Galleri SIF-Susanne I. Frederiksen.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.

Del på sociale medier

Detaljer

Start:
1. august
Slut:
26. september
Del på sociale medier