Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

To store julekoncerter!

6. december - 8. december

Grønnegades Kaserne Kulturcenter er endnu engang ved at samle et spændende program for juleweekenden Jul i Grønnegade. Og nu tilføjes to julekoncerter med både Sing Sing Sing og Anders Blichfeldt Christmas Gospel.

Julen er som bekendt lig med stemningsfuld julemusik, og i år er ingen undtagelse på Sydsjællands største kulturcenter. Fredag den 6. december bydes der således velkommen til den populære sanggruppe Sing Sing Sing, som for første gang kommer med deres bud på en vaskeægte julekoncert. Det bliver en herlig blanding af lidt lånt, lidt nyt og lidt gammelt – men helt uden vatskæg og bjældeklang.

Man kan se frem til en anderledes julekoncert fyldt med den velkendte Sing Sing Sing-lyd komplet med glimt i øjet og håndspillede, personlige sange. I en skysovs á la Sing Sing Sing og på en bund af vokalharmonier vil gruppen holde sig fra de velkendte syng-med-sange og i stedet give dig en hel del af de julesange, du slet ikke vidste, du havde brug for.

Swingende gospel med Blichfeldt
Dagen efter fortsætter de stemningsfulde juletoner med at klinge i Ny Ridehus, når Anders Blichfeldts Christmas Gospel byder op til fest med swingende gospelversioner af klassiske julesange. Blichfeldt akkompagneres på fornemmeste vis af et af landets bedste julebands og en gruppe af de sejeste gospelsangere.

Udover klassikerne åbner den populære Big Fat Snake-forsanger også op for sin egen gavepose og disker op med en håndfuld af sine julesange.

En weekend fyldt med julemusik indrammes meget passende af kulturcenterets egen juleweekend Jul i Grønnegade, hvor man kan se frem til alt, hvad hjertet kan begære vedrørende julen; julemarked, kreativ julestue og et udendørs madmarked.

Sæt et stort kryds i kalenderen i weekenden 6.-8. december, når julen indtager Sydsjællands største kulturcenter. Billetter til Sing Sing Sing og Anders Blichfeldts Christmas Gospel er i salg og kan købes på www.gkkultur.dk eller ved at besøge kulturcenterets billetkontor.

Sing Sing Sing. Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Anders Blichfeldts Christmas Gospel. Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Del på sociale medier

Detaljer

Start:
6. december
Slut:
8. december

Sted

Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/
Del på sociale medier