Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tænksom Tirsdag om flexisme

19. februar 19:00 - 21:00

Den anerkendte sociolog Anders Ejrnæs er gæst ved sæsonens første Tænksomme Tirsdag på Næstved Bibliotek den 19. februar kl. 19.00-21.00. Han lægger op til debat om begrebet flexisme, som er en ny teori om udviklingen på det moderne arbejdsmarked.

Foredraget tager udgangspunkt i bogen “Flexisme” (2018). I bogen belyser Anders Ejrnæs og Rasmus Willig, hvordan den offentlige sektor og arbejdsmarkedet har forandret sig. Den danske flexicurity-model med sin særlige kombination af fleksibilitet og sikkerhed er under pres og forvandler sig til flexisme; en tilstand hvor en stigende følelse af usikkerhed fører til stress og dårligt arbejdsmiljø, samt til at saglig kritik undertrykkes.

Stress og usikkerhed på arbejdsmarkedet
Flexisme er en ny teori om udviklingen på arbejdsmarkedet, som giver indblik i de emotionelle dilemmaer og paradokser, som følger af udviklingen. Teorien indskriver sig i nutidige debatter om baggrunde for dårligt psykisk arbejdsmiljø og usikkerhed og stress på arbejdsmarkedet.

Tænksomme Tirsdage er en række af debatmøder om aktuelle tendenser i samfundet. Fire tirsdage i løbet af året sættes der fokus på etik, moral, magt, ansvar og det gode samfund, når en oplægsholder sætter gang i en debat på bibliotekets Store Scene.

Arrangementet finder sted tirsdag den 19. februar kl. 19.00-21.00 på Næstved Bibliotek. Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig på www.naesbib.dk.

Sociolog Anders Ejrnæs er gæst ved forårets første Tænksomme Tirsdag på Næstved Bibliotek. Foto: Næstved Bibliotek.
Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
19. februar
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.naesbib.dk
Del på sociale medier