Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sjælen fører penslen

6. august 2018 - 29. september 2018

Fra mandag den 6. august til lørdag den 29. september udstiller den lokale billedkunstner Heidi Christiansen fra Herlufmagle sine malerier på Glumsø Bibliotek.

Heidi Christiansen er healer og elsker naturen. Hun har altid elsket farver. De gør hende glad og har stor indflydelse på hende. Tilbage i 2010 var Heidi Christiansen på et kursus i intuitiv malekunst, hvor hun blev så inspireret, at hun fortsatte med at lege i dette billedskabende univers.

De både abstrakte og naturalistiske billeder er malet med akryl. – De kommer fra min inderste kerne, min stille stemme. Og farverne bliver oftest valgt med lukkede øjne. Det gør jeg i tillid til, at det er netop disse farver, der har lyst at komme til udtryk lige nu, fortæller Heidi Christiansen.

En indre stemme taler
Ofte kender hun ikke motivet, når hun starter maleprocessen. – Det kommer ligeledes fra min intuition og mit stille sind, fra hjertet. Idéerne kommer til mig på de sjoveste og uventede tidspunkter, ofte under meditation eller når jeg dyrker motion. Og i selve maleprocessen får jeg naturligvis også beskeder om næste strøg. Når jeg maler er jeg bare, jeg overgir mig til farverne og gør mig stille indeni, på den måde lader jeg sjælen føre penslen, slutter Heidi Christiansen og tilføjer, at der ikke er to ens billeder.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.

Heidi Christiansen udstiller på Glumsø Bibliotek

Detaljer

Start:
6. august 2018
Slut:
29. september 2018