Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Seniordans på biblioteket

8. december 2018 11:00 - 13:00

Støv danseskoene af og tag på Næstved Bibliotek lørdag den 8. december fra klokken 11.00-13.00. Næstved Seniordansere byder op til dans og hyggeligt samvær.

Seniordans er festlig og fornøjelig dans til god musik. Du kan slet ikke undgå at blive i godt humør! Musikken er dansevenlige evergreens, som mange kan synge med på. Man danser ikke dame og herre men “RØD og BLÅ”, så alle kan være med, også dem, der ikke har en partner.

Seniordans er danse fra mange lande, og de er forenklede, så alle kan være med. Man danser i par, kvadrille, kædedanse og rækkedanse i kreds. Kom og prøv, det er aldrig for sent at begynde. Måske får du lyst til at fortsætte bagefter, og det kan du gøre hos Næstved Seniordansere, der holder til i Multihuset Sydpolen på Parkvej 109.

Sundt for sjæl og krop
Dans er en af de motionsformer, hvor man får brugt flest muskelgrupper, og samtidig styrker det blodomløb, hjerte og hjerne. Så udover at det er sjovt og hyggeligt og en god måde at møde nye mennesker på, er det også sundt.

Der bydes op til dans lørdag den 8. december klokken 11.00-13.00 i Loungen på Næstved Bibliotek. Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding. Du er naturligvis også velkommen til blot at kigge på og nyde den gode musik.

Seniordans er for alle, og det er aldrig for sent at begynde. Billedet her er fra et tidligere arrangement. Foto: Næstved Bibliotek

Detaljer

Dato:
8. december 2018
Tidspunkt:
11:00 - 13:00

Sted

Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4-6
Næstved, 4700 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.naesbib.dk