Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sebastian – nu med band

10. november 2018 20:00

I en årrække har den store danske trubadur Sebastian domineret de danske koncertsale på egen hånd – med kæmpe succes til følge med utallige udsolgte koncerter. Den 10. november besøger han Grønnegades Kaserne Kulturcenter for anden gang i 2018 – denne gang sammen med sit forrygende band for første gang siden 2012! 

Sebastian. Pressefoto.

Om blot tre ugers tid står Sebastian på scenen i Ny Ridehus til en smuk solokoncert i Næstved, og endnu en gang nærmer kulturcentret sig en udsolgt sal og ser meget frem til en fremragende aften i selskab med trubaduren.

Sebastian er tydeligvis stadig populær på disse kanter efter næsten 50 år på toppen af den danske musikscene. Derfor giver det kun mening, at han skal besøge Sydsjællands største kulturcenter to gange i år.

På baggrund af et kæmpe ønske fra både spillesteder og publikum om at opleve den anden side af Sebastian musik på ny, bliver efterårsturnéen sammen med et håndplukket liveband af sublime musikere.

Højdepunkter fra en stor karriere
I 2017 udgav Sebastian sit længeventede 30. studiealbum “Sange til Drømmescenariet”, som strøg direkte ind på 1. pladsen på listen over mest solgte albums i Danmark. Anmelderroserne strømmede ligeledes ind fra alle vinkler og Sebastians enestående evne til at skrive sange blev blandt andet fremhævet.

Den nye bandturné kommer til at byde på en kæmpe erindringsrejse gennem den danske sangskrivers massive bagkatalog og der bliver tid til at alle de store nyklassikere som “Du er ikke alene”, “Rose”, “Hodja fra Pjort” og mange flere.

Siden gennembruddet på “Den store flugt” i 1972 har Sebastian solidt etableret sig som en af de mest markante og mangesidede musikere Danmark har haft at byde på og det bliver en kæmpe fornøjelse at kunne byde velkommen til ham for anden gang i 2018.

Man kan allerede nu roligt begynde at glæde sig til endnu en fremragende aften i selskab med Danmarks største trubadur!

Billetter kan købes gennem www.gkkultur.dk eller hos billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Der kan ligeledes reserveres billetter via billettelefonen på 5588 3950.

Detaljer

Dato:
10. november 2018
Tidspunkt:
20:00

Sted

Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Map
Telefon:
55 88 39 40
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/