Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sanne Søndergaard – Kontroltaber

22. februar 20:00

Billetsalget er i gang til Sanne Søndergaards næste comedy show Kontroltaber. Turnéen runder Sydsjællands største kulturcenter den 21. februar 2019.

“Det værste en kvinde kan gøre er at tabe kontrollen… Nej, det værste, en kvinde kan gøre, er at være kontrolfreak! Hun skal være afslappet, men hun skal have styr på tingene. Altså på en afslappet måde. Hvor hun har styr på tingene. Fik jeg nævnt, at hun skal virke afslappet!?”

Som de fleste kvinder har Sanne Søndergaard et anstrengt forhold til kontrol. For lidt kontrol er lig med katastrofer og kønssygdomme. Men for meget kontrol betyder, at folk ser dig som en pernitten perfektionist, en sygelig 12-talspige, en emsig kælling.

Det er emnet for Sanne Søndergaards kommende show Kontroltaber. Sanne fortæller om det kommende show:

“Jeg vil gerne udforske kontrolbegrebet i forhold til mænds og kvinders meget forskellige måde at forholde sig til det på. Både ude i samfundet – hvor kvinder ofte forventes at skulle kontrollere mænds adfærd – og hjemme i privaten.

For nu hvor jeg er i et fast parforhold – og tilmed er bonusmor til to – har jeg daglige udfordringer med kontroltab. Mand og børn har det jo med ikke altid at passe ind i, hvordan jeg forsøger at styre dagligdagen. Og så gælder det om ikke at tabe kontrollen over temperamentet. ”

Sanne Søndergaard. Pressefoto.

#metoo med funny bones
Sanne Søndergaard er én af Danmarks skarpeste samfundsrevsere. Hun laver komik med indhold og foredrag med humor.

Kontroltaber følger i kølvandet på en række succesfulde shows, der alle kredser om emner som kønsroller, sociale koder og feministiske forundringer – emner, som Sanne har beskæftiget sig med længe før, der var noget, der hed “#metoo”.

Hendes seneste show Sindssyg Kælling fra 2017 spillede over hele landet, og både publikum og anmeldere var begejstrede. Berlingske skrev: “Sanne Søndergaards “funny bones” er tydelige”, og Politiken fortalte: “Sanne Søndergaard affyrer femi-humoristiske fordomme, så man nærmest græder af grin”.

Find din billet på www.gkkultur.dk, fra billetkontoret eller ved at ringe til billettelefonen på 5588 3950.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
22. februar
Tidspunkt:
20:00

Sted

Ny Ridehus
Grønnegade 10
Næstved, 4700
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://www.gkkultur.dk/
Del på sociale medier